Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szia, én pest mellett lakom, a honda egyenlőre még rokoné, augusztusba megy ki külföldre, és az enyém lesz.
Robeszka! Ez a sport rezo mennyit dob egy 125-ösön? nekem 80ason van de azt eléggé pörgetni kell, de gondolom 125ön jobban műkszenek mivel azok poweresek.
Sziasztok!

Van egy eladó Giannelli kipuffom DT125R-esre. Rezonátor és hátsó dob.
20.000 Ft.

70-375-6709
pedig szép az a motor, így képről. Te hova valósi vagy? Mert van itt sopronba egy csávó akinek ugyan ilyen Hondája van.
pedíg most már egy forintot se kell ráköltsek:(
szal most eladó, mert 2 motort nem tudok fenntartani:(
jaja, sajna kicsit sazr üzlet volt, előtte a robimhoz nem kellett hozzányúlni, de baszki ebben a dtben már mindent kicseréltem, dugó, gyűrű, tűgörgő, lánc, lánckerék, elektronika, bowdenszett, légszűrő, váltóolaj, teleszkópot megtanultam szétszedni, szal mindent, mert nem igazán volt óránként 3e ftom a yamaha szervízesnek, eladás előtt még gondoltam lefújatom a fejidomot hiogy szebb legyen, de nem tom a színkódját:(
fordulatszámmérő spirálja valakinek?
hőfokmérő jeladója valakinek?
gyári rezója valakinek?
Azt nem tudom, hogy a gyári mennyi, ha van olyan...// de a Fóti úti / diego mögött/ autókárpitos 4000-ért tesz rá műbőrt, olyan színűt, amilyet szeretnél
szia suzukis
szeretném megkérdezni hol lehetne megnézni fehérvár mellett a blokkot ?
elöre is köszi dersey
DTn tanultál meg motortszerelni? ezt nevezem, mi baja volt? Nekem is 125Resem van, de nem tudom hol lehet a szinkód, elvileg a kormánynál van a vázon egy biléta. Nekem arra van minden féle ráírva, de bent kell hogy legyen a törzskönyv be is meg a forgalmiba is a szine.
sziasztok, nem tudja valaki, hogy a 89-es dt-knek, hol van színkódja:? mer kéne a festéshez....köszke
[4496] július 8. 18:56
Ati88: hűtő maszk nincs rajta.

Lord89 igen működő képes de ez nem az a blokk ami a te gépedbe van hanem egyel régebbi az ára 30 000 kemény magyar forint az egész mindenség 110 000 ennél jobb vételt………

Jo lenne ha egy kicsit vissza is olvasnátok!

A 110 000 FT a teljes motorra és a plusz blokkra egyben értendö!
Székesfehérvár mellett tekinthetö meg.
CSáó!
MEnnyi lenne yamaha dt80-ra egy sportdob?
szia!
menyiért adod az egésszet?
előre is köszi!
Zoli
Szia szeretném megkérdezni mennyi lenne a blokk?
csaó tudna nekem valaki dt 80-hoz kellene a 6. fogaskerék párban vagy esetleg bontó?, köszi
Hali!

Mennyiért adnád a vázat + egy blokkot, mondjuk így ahogy a képen van? Jah meg merre felé laksz kb?
Hali! Van egy haveromnak egy még léghűtéses dt-je ( 50-es ), és tudjátok-e, hogy mennyibe kerülne rá egy új üléshuzat?
Szasztok!
Eladnám a supermotom, (125 R) ha érdekel valakit keressen: 20-235-8878.
Excel felnik, renthal kormány, gianelli rendszer, mini-indexek, stb. Svájci, minden papírja megvan.
Tökéletes állapot. 1999,06 havi. Képek adatlapomon. iá 490.000
Én gyári Yamaha dugót és gyűrűt (2db) pontosan 4 ezerért vettem. A hengerfúráshoz a Táborit ajánlom nagyon nagy motor szerelő az ember. A fúrást ő végzi legjobban igaz kicsit drága de megéri.
A másik lehetőség: a hengerszett viszont a Gróf Lászlónál dugóval csapszeggel együtt 20 ezer.
hát te egy állat vagy :D az a Km óra kitakarás odabaszott hehe de nem baj jól csinálod
Köszi az árakat YamahaDT! Hát tényleg nem olcsó mulatság. Majd ha meglesz a mocc írok hogy milyen állapotban van!

stefi021 rolidj@chello.hu-ra tudnál dobni egy e-mailt, hogy tudjunk értekezni?
hali suzukis!
Ezt előbb elfelejtettem: a 80-as blokkra az árat a ruffistvan@fotoflex.hu ra várom, kösz
Szia Attila,

küldtem mailt.

Peti