kösz-kösz. Amúgy szédszettem ma karbim tetejét, kikötöttem gázbowdent. ÉS: leesett a tű. El is hajlott ahogy kell. Azthittem beszarok. Micsináljak micsináljak....kikalapáltam egyenesbe. Amennyire lehetséges volt tőlem. Jó ronda lett. De mondom visszateszem. Irtó durva de semmi baja mocinak. A dt-t a ladához tudnám hasonlítani. Nem tudod elrontani... :) hihi
Egész jó kis géped van Endy. Most cserélted? Nekem még nem volt gondom a telóval, szerencsére. Biztos meglehet oldani othon is, a megfelelö szerszámokkal és alkatrészekkel (szimeringek). Egyébként menyit megy végre a masina?
Megvan az első 100km erem a TDR -el.Hát tapasztalat:kényelmes,6.ban mindig váltanék még mert szerintem a 7. fokozat nagyon hiányzik belőle.sokat pörög igy is..lehet emiatt lett 5 literes fogyasztásom?:)
TÉVEDÉS!VAN RAJTA VÍZHŐFOK MÉRŐ! a kilóméteróránál a 100asnál van egy pici kis égő,az világít ha már forrana a vized!4addig nincs baj!nekem is 2004es dtm van,de az r változat,az enduro!egyszer sem világított még a lámpa :D jó gépek ezek
Hali olyan gondom lenne, h. hiányzik a lendkerék felöli blokkdeknim (YAMAHA DT 125 R "91) ha valakinek lenne v. esetleg tudja h. honnan tudnék szerezni az írjon.Pls
Ja meg a légszűrőfedél is érdekelne köszke
Na ezektől a dolgoktól parázok én is.... Egy 2004es 125 x-et néztem ki magamnak. Egy kereskedésben van bent de olasz papírjai vanak de, megbeszéltem hogy még az árán felül ők forgalomba helyezik akor én elhozom... Nem tom ez sikerül-e majd meg hogy menyi lesz az ára így...
Nekem az a lényeg hogy lízingelni lehesen és, ezen a héten már vagy 5 motoról csúsztam le... Úgyhogy ha ezsem sikerül én becsavarodok...
De csak az 50eseknek. Amugy új 0 kilométeres endurot se venék. Egy év alatt az ára a felére csökken, tehát kurvasok pénzkidobás. Egy uj dt 650 kb egy 2006os 400. Ennyi. Amugy haverom multhéten vett egy 0. kmes 50es dt-t be se járatta és eltört a hátsó teleszkop:S:S
A riejunak az aprilia rx-nek a dt-nem a malagutinak mind ugyan az a blokkja a enduroknak csak az oldalűn a neve más 2005töl ezen motorok blokkja egy és ugyan az csavar pontosságra. Egyszer nézd meg.
Tudom hogy hülye kérdéseim vanak de......
Ezeken az ujab tipusokon nincsen vízhőmérséklet mutató meg fordulatszám mérő? Amúgy egy 2004es 125 x-ről van szó
Szoval megéri a pénzét ha egy tartós, élvezhető motrot akarok? 14lóerő lene gyárilag? Ezek hol vanak lefolytva? Nem ott ahol a régiek is, vagyis a kipuff könyökbe? Meg egy tuning kipufogó tud rajta dobni nem?
Kevesen tudják ahogy látom, de a power szelep akkor tökéletes ha nem érezni a nyitását, nincs hirtelen rántás, egyenletesen jól gyorsul, nehogy piszkáld
jó gép a dt50 csak 1 bajom van vele:1az1-ben malaguti
erről 1 kis történet:
"haver vett 1 malagutit, és 1* jön velem szembe (még nem ismertem meg mert azelőtt nem láttam a mocit) csak nézem ennek a DT-nek milyen furcsa fényezése van, ilyet még yamahán nem is láttam. 3 nap múlva találkozunk már nem menet közben, odamegyek a mocihoz és látom az oldalára írva: MALAGUTI. Ezért volt furcsa a fényezés. "
Kívülről ugyanaz a 2 (pl.:a fejidom ha nevezhetem annak ugyanaz) csak az oldalboritás volt picit más és motorikusan is sokban hasonlítanak.
Csak azért venném inkább a dt-t mert csak a yamaha műhelyben rakják össze, meg jobb az ára is.(a haver malaguti-ja 710.000ft míg a dt kb. 690.000/680.000ft(persze új mocikról van szó))
Sporttársak!
Hol leledzik a powerszeplep a mociban? Nem vok 1 nagy szerelő-művész, gondolom a kérdésből kiderült. Gondoltam megnézem mizu vele, mert nekem szinte teljesen egyenletesen húz a moci kb 4ezertől. Lehet nem jól nyit a power, gondoltam megkuksiznám. De hol kell? vazze
Helló! Köszi! A szerelőm azt mondta hogy ha csapágyas hangja volt és felerősödött utána pedig megszorult akkor valszeg a csapágy megállt! Aki tud robbantott rajzot, vagy bármit ami segíthet azt kérem , hogy küldjön! és a felújítás mennyi lenne mármint egy majdnem teljes ha csak a cuccokat megcsináltatjuk de a blokkot otthon szedjük szét?kell gondolom csapágy ( mennyibe kerül? ) jó minőségű! e-m@il: balisimson@citromail.hu Köszönöm a segítséget!
Also vagy felső györgöd szétugrott szerintem. Ha tényleg beragadt. Blokkot széthuzatni drága, fel is kell köszörültetni a főtengelyt de ez a jobbik eset ha roszabb akkor csere. Fúrás k ha gyári anyaggal csinálod 20 körül kijön, ha kisiparossal akkor 5-10 körül de bir 1 2 ezret és szétegy megint. Nézesd meg szerelővel.
Helló! Bajvan! Az a problem , hogy mentem a 80-as Dtvel eleve kicsit csapágyas hangja volt egyszercsak mintha elmentvolna a gyujtás pöffent eggyet és nagyon hangos csapágy hangja lett nem tudtam megfordulni a szar földesúton lementem az aljáig és visszamentem , elindultam haza és egyszercsak mintha megszorult volna! ( persze a préri közepén) De nem biztos , nektek mien tippetek van? mi lehet? , főtengelycspágy talán ha az akkor mennyi? , mekkora? de ha csapágy akkor szétkell húzni a blokkot! robbantott rajz negyon sokat segítene! tömítéskészlet meggyibe kerül? köszönöm a segítséget! SOS
Nem 2T
Ja meg a légszűrőfedél is érdekelne köszke
Nekem az a lényeg hogy lízingelni lehesen és, ezen a héten már vagy 5 motoról csúsztam le... Úgyhogy ha ezsem sikerül én becsavarodok...
Bár most vizsgázok nagy motorból egy Kawasaki Er 5-ön és azon sincs vízhőfokmérő
Ezeken az ujab tipusokon nincsen vízhőmérséklet mutató meg fordulatszám mérő? Amúgy egy 2004es 125 x-ről van szó
erről 1 kis történet:
"haver vett 1 malagutit, és 1* jön velem szembe (még nem ismertem meg mert azelőtt nem láttam a mocit) csak nézem ennek a DT-nek milyen furcsa fényezése van, ilyet még yamahán nem is láttam. 3 nap múlva találkozunk már nem menet közben, odamegyek a mocihoz és látom az oldalára írva: MALAGUTI. Ezért volt furcsa a fényezés. "
Kívülről ugyanaz a 2 (pl.:a fejidom ha nevezhetem annak ugyanaz) csak az oldalboritás volt picit más és motorikusan is sokban hasonlítanak.
Csak azért venném inkább a dt-t mert csak a yamaha műhelyben rakják össze, meg jobb az ára is.(a haver malaguti-ja 710.000ft míg a dt kb. 690.000/680.000ft(persze új mocikról van szó))
Hol leledzik a powerszeplep a mociban? Nem vok 1 nagy szerelő-művész, gondolom a kérdésből kiderült. Gondoltam megnézem mizu vele, mert nekem szinte teljesen egyenletesen húz a moci kb 4ezertől. Lehet nem jól nyit a power, gondoltam megkuksiznám. De hol kell? vazze