Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Milyen típusokat bontanak ott? Nekem XJ-re kellene fejidom,plexi, fényszóró. Ha van rá esély hogy bontanak XJ-t, akkor dobj meg az elérhetőségükkel.
vértestolnai bontót probáltad már?
ja sorry most olvastam vissza....tehát lehet hogy tt vagy xt óra
vagy rárakták egy xt vagy tt oráit.
Akkor csak külsőre hasonlóak. Mondtam hoy nem vayok jártas ebben a típusban :)
Ez nem Dt. A dt 140ig van mérve, és 12ig van a fordulat.
Sunyika!Nekem van egy:Malaguti XTM-em,amit pont most szeretnék eladni(yamaha blokk van benne,s az alkatrészek nagyrésze is az) 2005-ös a gép,van benne egy 90-es henger(50-es papír),és van rajta egy sportkipufogó!118 km/h ment alattam!az ár:250000FT+14hónap törlesztőrészlet(havi 14426FT)
HA gondolod gyere el,s próbáldd ki...!
Lehet. Dobok fel egy képet róla, így talán többet lehet metudni róla. Ja, egy hibája van, a napi számlálót nem tudom lenullázni.
Még mindig keresek hűtőmaszkot DT80LC2-re! Akinek van, vagy tud eladót, kérem mielőbb jelezzen! ati88@freemail.hu a mail címem.
Köszi!

Illetve egy kérdés.
Egyik napról a másikra úgy döntött az irányjelző-visszajelző égőm hogy nem villog. A kábelek jók, kontakt van a csatlakozásoknál és az égő is világít.
Az elképzelhető, hogy a relé romlott el és nem tudja meghajtani?

Köszi
Ez a fúvoka dolog engem is érdekelne, elöző tulaj felfúrata a mocimba lévőt, aztmondta azért mert nem akarta vini a 120at. na mondom jó, de szerintem töbet zabál így a gép, és morcosan is pörög fel. Ha valakinek lenne gyárija az jó lenne, kipróbálnám.
Máshogy?
Mégis hogyan máshogy?
Gianelli kipu rendszer van rajta. Mit lehet mást tuningolni ezen?
Már azon gondolkozpm beviszem szervízbe... Csak arra rámenne gatyám is.
Sziasztok!
Ha minden jól megy holnap megjön az új dugó meg gyűrű.
Szerintetek meddig kell bejáratni?
Üdv!
Nem tud valaki véletlenül egy eladó Yamaha DT-t? 50 ccm-es kellene, nem 70-80-125-ös, 50-es papírokkal... Békés megyei vagyok, lehetőleg a környékről, de ha másfelől van, az sem gond annyira. Nah várom az ajánlatokat a serfozosanyi@gmail.com-ra!

KÖcce!
Sanyeeee
Lehet hogy Rx-műszerfal. Ugyan ugy néz ki mint a Dt műszerfal. Csak arra nem emlékszek hogy az rx-en van e hőfok:S
Van egy eladó elvileg Yamaha DT-re való kilóméteróra- fordulatszámmérő műszerpárom. Ezen a típuson nincs vízhőfok visszajelző, de a műszer azon kívül teljesen ugyanúy néz ki mint a DT műszere. A fordulatszámmérő spirálos. (Nem értek a DT-k hez, eddig 2őt láttam életemben közelről, mind2őn volt vízhőfok visszajelző, de ezen nincs, ezért csak "elvileg" DT műszer)
Hali. A legvégén az a kis kovcka alaku csavat a fuvoka ahova belemegy a táű vége. DE ha rám halgatsz nem cseréled ki. Sok anyagot fog kapni és nem fog kipörögni. Ha gyári van benne hagy benne és erősírtsd meg máshogy. De csak tanács
igen, hőgomba vagy hogy mondják ezt. azért forraszd vissza a kábelt, jól fog az
más...
a hátsó kerekén a DTmnek teljesen elrohadtak a küllők és egyre lazábbak, félek h meg fog rogyni az egész, csavarlazító már hatástalan, hol tudnák küllőket szeretni, vagy hol próbálkozzak kicseréltetni? valaki csinált már ilyet?
Csá!
Nem tudjátok véletlenül hogy, a 80 -as LC2 hengerfejbe belecsavart kis sárgaréz az micsoda? Ez ott van a gyertya mögött. Amikor kivettem elszakadt. Nem a hőfokmérő? Mert ha igen nem vesződök a forrasztással vagy hogy, másikat vegyek.
HELP!
Skacok melyik a fúvóka a karbiban? Amibe belemegy a tű, vagy csupán az, ami annak a végén van, és D12 jelölés van rajta. Kitekertem mellette mélyen a csavart, így kijött egész, de azt amibe a tű megy nem tudtam kivenni, mert van benne egy pöcök ami nem engedi. Talán ki lehetne feszíteni, nekem nem sikerült eddig. Kell kivenni egyáltalán? Az a fúvóka, vagy csak a vége?
Irjatok lécci.
Fúvókát akarom nagyobbra cserélni 125 R-ben.
P
Nem tudom, biztos erösebb mint a gyári, mivel sport dob, de olyan nagyon erösre nem számitok mivel szabványos kipuff
És a hangot mennyire dobja fel?
Elvileg az enyémbe is prox van. (elöző tulaj szerint) Oylan 4000Km lehet benne és edig jól üzemelt. Nekem még ne mvolt vele semmi problémám :) (koppkopp)
A vertex-et nem ismerem, nekem PROX van benne. Teljes mértékbe megvagyok vele elégedve. Elég nehezen törik vagy ég szét. Ha normálisan van furva meg gyűrűzve a motor kihajthatod vele a világbol. Nekem jelenleg 6 ezer van a motorba miota prox van benne, és még tele kompresszióval.
jó a prox!
Srácok!
Fontos kérdésem lenne..kinek milyen tapasztalatai vannak a vertex illetve a prox dugattyúkról(gondolok itt tartósságra,szórulásra való hajlamra,stb)
Előre is köszönöm!