Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Akkor vegyél Repsolt :)
Ja, még azt akartam kérdezni, hogyha bejárattam már a motoromat, és kiveszem a kipuból a folytást, akkor csak magas fordulaton fog húzni, vagy úgy mint most? Meg mennyivel tér majd el a fogyasztása?

Ezeken nagyon gondolkodom, hogy érdemes belőle kivenni a folytást?
Másik kiput, meg nem akarok rá venni, mert nagyon drága, de lehet hogy elviszem a kipufogóshoz, csináljon vele valamit.
Na most akkor mit csináljak majd vele?
Ebben a motorolaj témában teljesen igazad van, de ezt én is megírom, minden 2. oldalon, mert sokan lusták egy kicsit visszafele olvasni.

A többieknek meg üzenem, hogy én nekem a külön bovdenes gyártott kuplungom, és spirálom, hibátlanul működik.

Én a motoromat hajtom rendesen, csak most épp bejáratos, mert szinte új benne minden.
90a vége 6ezret forog, és mindenhol 6ik koppon közlekedek vele, és így 200km után szoktam tankolni 6,5-7litert. És ez nekem tökéletes.
Nem mindegy hogy milyen a minösége az olajnak, bizony sok függ töle. Érdemes a jobb minöségi olajakat használni. Amúgy a Castrol csak egy cég ami mindenkitöl öszevásárol minden pancsulit és a piacra dobja a maga neve alat, szal még csak nem is finomit.
Ez kemény. Stihl olajat nem raknék motorra vagy motorba! Azt sem értem mit kell ezen gondolkodni hogy, "most milyen olajat vegyek a motorba?"
Ha a benzinhez keveri az ember full szintetikus Castrol 2t, nem drága! Ha a motorba raksz olajat 10w30 vagy 10w40 és ez összesen 4 ezer forint aki nem költ ennyit egy motorra az biciklizzen....!
240-re gondoltam
mennyiért adod a motort?
nézegetem a rendszámosokat
de kereskedésben drága, és kicsi pénzért számolják be a 80ast...
Hát én megvettem a gyárit tegnap,(kuplungbowden) nincs kínlódás,meg ugye eladó sorba kerűlt a motor,így legelább bíztos azt kapja a kedves vevő amit szeretne
Engem ne szídjon senki utána
Jajj bocs most néztem csak hogy a tiéd 80as power nélküli:) Annak nem ismerem a fogyasztását
Azért azt az 1 tank benzinre 200-200 Km et elirtad szerintem:) Enyém ha nagyon húzom, állandoan forog akkor 120 130 / tank. Ha nem huzom, 4 5 ezer végig akkor olyan 160 Km. Ja és gyári a karbi.
Amúgy a kulung nem spírál-al megy hehe :D Na de nem baj sose azt nézd, hanem hogy müködjön! :D
Bowdenes? Ilyen létezik? :D Komoly. Nekem ha szakad valamim azt megoldom ithon, a gáz bowden is jobban bírja mint a gyári bírta. Nem kell más csak normális tuskó a végére meg Cink. Jó megoldások léteznek.
így tettem én is... 2 hét sem kellett és szétcsúszott a diónál...
amióta rézcsőbe megoldottam azóta nem csúszik ki
hááááát
ha a motorosfűrészbe beleteszed a sthil oilt akkor ugyan a moccba miért nem?
többet pördül a shil mint a mocc
én avval járok
simsonnal sok évig avval jártam
sok ismi avval megy

a szintetikusnak olyan ratyi szaga van.... semmi jó 2t szagot nem ad
sőt én még a benzinbe is teszek olajat 1:100 hoz
biztos ami biztos... pár ember beszívta már amikor az olajszivattyú kinyúlt
ha nem füstöl rendesen akkor meg kell vizitálni a szivattyút.....
Mi a szert kell bénázni egy kuplungspirállal? Elmész a bovdeneshez, viszed az eredetit, hogy milyen volt, és ugyan olyat csinál 2400ft-ból. Nem kell házi parasztmódra megoldani a dolgokat, és parázni, mikor szakad el megint. Nem kell trehány munkát végezni, erre valók a szakemberek.

Nekem ne mondja senki, hogy nincs 2000ft-ja, nekem az egy tank benzin, ami 200-220km között van...

2 nappal ezelőtt raktam bele a motoromba a 32000-edik km-t.
az enyém/ gyári állapotú, még nem fúrt, 30ekm, 98 benya/ az én 80 kilómmal 80-al simán megy, asszony mérte mögöttem autóval, mert az óra csak 60-ig van..
Ja azt kb re meg tudnátok mondani hogy mennyit fogyaszt?
Hello!Mennyit megy egy 50ccm dt?
5900?:D:D:D Nekem a bovden őő kb 100Ft volt , egy dió a végére azt kerestem itthon meg egy mésik lentre, az volt 60 Ft. TEhát 160Dtbol van bovdenom, lassan fél éve bírja.
Amúgy én Ajkán vagyok, szóval a táv sem nagy
Az adatlapomon ott a mailcimem.
Szia!

Igen érdekel!
Nekem van gyári eredeti, ha érdekel. 5900Ft
hopp most látom, köszi, akkor próbálgatom
hmm köszi, akkor nem veszek olyat, csak olyan jól nézett ki, még a szaga is jó volt, és pont a félszintetikus és szintetikus között van árban.
Berugótengelyt el tudná valaki magyarázni, hogyan rakjam be? hova kell akasztani a rugót, a legalsó lyukba? 1értelműnek tűnik de nemjó