Most is csinálgatom, 95%-os....
Ilyen hidegben nem megyek ki.
Elég volt múltkor lemotorozni hozzád, akkor is szarrá fagytam, plussz még hazafelé el is áztam.
Feeling volt....
Dt80 lc2.Tehát,elindulok 1 váltás 2 váltás 3, 5000es fordulatig pörög utána meg mintha nem kapna benzint.Vissza engedem a gázt, majd lassan huzom neki akkor pörög csak nem olyan intenziven.Ha megcsutkázom akkor megint fullad de ha lassan huzom akkor pörög szépen.
Le kell venni az olajzás deklit.
Szivattyú tetején kis 5-ös anya.
Alatta nagy alátét, nagy alatt kicsi-k.
Ezt pakold ki, mérd le az összest egybefogva, milyen vastagságot ad ki! (csak a kicsiket!, vagy lehet csak egy van.)
Várjuk a vastagságot.
A tolómérő a barátod.
Üdv!
DT-m a következőt produkálja: önindítózom, és nincs szikra. Amint elengedem a gombot, és még lendületből pörög a főtengely, addig szépen szikrázik. 1-esbe forgatva a kereket megint csak nem szikrázik. Tipp?
Sziasztok. Nemrégiben vettem egy 125-ös dt-t. Szerintem rengeteg olajat eszik ( két tankhoz egy litert) Vagy ennél ez normális? Vagy lehet valahol állítani a keverési arányt? Ha igen, hol? Segítségeteket előre is köszönöm.
Hali mindenkinek.
Mi a baja olyankor a gépemnek ha,1-2.ban meghuzatom megy ahogy kell de 3.4.5.ben már betorpan. Vissza engedem a gázt és lassan huzom akkor minden oké.
Az én gépem még a pincében van /megint szétszedve, mert telóvédő harmónikát kell cserélnem/, és hétvégén tervezem felhozni és kezdeni a 2011-es szezont. Szóval szerintem most hétvégén nem lesz olyan jó idő ,hogy hosszabbat menjek ,mert fázni utálok. Legalább 15 fok azé legyen stabilan , és majd akkor csináljuk meg a találkozót
hello.régen írtad nekem,hogy neked van egy darab lánc szemed.nekem 88' tdr 50-hez kéne(elméletileg ugyan az mint a dt50)mailban keres meg légyszi.Ha tudnál képet küldeni róla meg valamilyen méretet,hogy megtudjam jó-e,el tudod nekem postán küldeni?
előre is köszi
lojkog@freemail.hu
nekem régebbi yz sárvédő van de szerintem ugyanaz csak ez hegyesebb, és majd kell tegyél kb 1,5centis hézagolókat mert a fejidomtol nem fér el a sárvédő.
Ilyen hidegben nem megyek ki.
Elég volt múltkor lemotorozni hozzád, akkor is szarrá fagytam, plussz még hazafelé el is áztam.
Feeling volt....