A te ellenállásod 0.25W-volt. Én amit nagy vonalakban számoltam 0.5W. Tehát legalább ekkorát tegyél rá. De ha lehet nagyobbat. Ha belefér az 1W-os. Vagy tedd vissza az izzót
Nem tudom, hogy miről kapja a LED az áramot, de ha mondjuk váltóról, pl. a gyújtásról, akkor kell egy dióda utána egy pufferkondi majd egy ellenállás és már jó is, nem ingadozik, nem vibrál, nem ég el semmi.
Persze, lehet sima fémréteg ellenállást is használni, de egyszerűbb, ha olyan ellenállást veszünk (huzal ellenállás asszem), ami 1-2-3-5 wattos, így egymagában is elég. Vagyis nem ég el, mert kibírja
Ellenállás nem az jó megoldás, mert sokat el kell fűteni neki, ezért is éghetett szét. Illetve a tápfesz ingadozása miatt nem is tudsz konkrét értéket kiszámolni.
Meghalt ma a RAJ KÉK LEDEM! Elégett az ellenállás ahogy néztem... pár óráig jó volt. Meg nap végére pár olyat produkált, hogy gyujáson elkezdi szivni az akksit, majd biztositékot kibassza. Ha nincs gyujtáson akkor semmi baj, ha rárakom akkor meg szivja aztán kibassza.... Kikészit már ez az elektronika. Amúgy megoldható ez a ledes dolog? gondolok itt normálisabb, hozzá való ellenállásra, mert elég szép kék szine volt...
Nem egészen idevaló, de ha valakit érdekel új szimering vagy csapágy, akkor írjon. Van sokféle, nem csak amennyi a képen van, teljesen újak. Nagyrészt SKF-ek vannak.
http://www.kepesmotor.hu/yamah...
Milyen olajat javasoltok a keverék olajtartályba,és a váltoba?
0 km blokkot meddig kell járatni?
Köszi a segitséget mindenkinek.
Nem vagyok profi, de az alapokat vágom, nézd meg az aksitöltőm! Ha ha kell valami, szivesen segítek! Üdv; Zoli
Csak hogy levigyem az árakat.........