Kb két éve mentem vele a régi gyújtással, aztán utána cseréltem le erre, amit írtam, csak ez vékonyabb főtengelyhez volt, így nem ment fel annyira a motorra a lendkerék. Ennek ellenére beindult, jól is ment vele a gép, csak az éket nem tudtam belerakni így, aztán mindig elfordult a lendkerék. Most újra előkerült ez a dolog, megcsináltuk munkahelyen a lendkerékhez a középső agyat, ami pont passzol DT-re, csak még nincs összerakva a gép, nem tudom mire számítsak pontosan. Bízok bene, hogy megérte a munka, amit beleöltünk. Az átalakított lendkerékről az egyik galériámba vannak képek, akit érdekel...
125-ös MX DT-n komplett gyújtást cserélek, az új gyújtás egy motoplat gyújtás. A régi lendkerék 1400 gramm, az új meg csak 1100 gramm. Jelent ez valamit teljesítménybe?
warp star arnette csere? arany üveges? haveromtól van? ( csak azért mert azis olyan ritka mint a fehér holló itt nálunk) ezzel a cserével te járnál rosszul
arnette 14e smith warpstar gold limited edition meg 24-28 között mozog
Télleg? Mert olyat pont nem tudtak adni, és a régi még elég jónak tünik. Egyenlőre igy probálom meg. De az alsó szimering is nekem érdekesnek tünik, vagy nem tudom könnyen megy rá szerintem meg nem tudom... Pedig a méret az ugyan az. Nah de most már télleg indulok, aztán cisnálok képeket. Dél fele feljövök aztán felrakom a képeket, meg irok a fejleményekről.
Már kezdem érteni... egy nagy alátét (motulos telo szerelési videóban ugy láttam, hogy elösször egy alátétet tesz) aztán egy szimering, aztán hullámos, aztán szimering. Csak az kérdés hogy jók lesznek-e a szimeringek.... De majd megnézem, hogy kinyomja e az olajat. Megyek is a műhelybe azt neki állok.
Az jó lesz ha csinálsz képeket. A hullámos zégergyűrű ha jól tudom a szimering felett van.az azután kell bele miután már beleraktad a szimeringet.
Az nem engedi kimozdulni, azért hullámos.
Nem ezzel van a baj. Teljesen darabjaira van szedve a teleszkóp. :D És ami igy eszembe jut, hoyg van egy hullámos zégelygyürü szerüség meg egys nag yalátét valahola szimeringeknél votl e nem tudom, hogy miylen sorrendben. :D de madj holnap csinálok képeket.
Hát nem csak ennyi, hanem még 2500 ft postaköltség. És ha már rendelek valamit, akkor úgy érdemes, hogy többet mert a másik motoromra is kell egy pár cucc. De annyi della nincs!
HAvernak ugyanez a szett ruhája van és amennyire én tudom ő is árulja, csak színben tér el az enyémtől szóval kérdezd meg tőle
na ő tud nekied mindent szerezni
warp star arnette csere? arany üveges? haveromtól van? ( csak azért mert azis olyan ritka mint a fehér holló itt nálunk) ezzel a cserével te járnál rosszul
arnette 14e smith warpstar gold limited edition meg 24-28 között mozog
A vértestolnai bontóstol akarok komplett dt80as blokkot rendelni.
Mennyire megbizható szrtintetek?
Az nem engedi kimozdulni, azért hullámos.