Neeee! Mit akarsz vagy hogyaaan? XD :D Gáborvezér elküdte a képet, meg h hogy nézne ki a motorján azt elkezdtem én is gondolkozni ilyeneken. :D Ráadásul apám pont vett egy ledes fejlámpát és széttörtem véletlenül... :D
Holnap megyek ki a piacra venni ilyen ócccccóó ezernyi ledet tartalmazó zseblámpát, amiből ki lehet nyerni a jóféle ledeket. Nekem van a fejidomon a lámpatest alatt két lyuk, ezek lesznek feltöltve leddel, dájrektbe gyújtásra tevéskor fog világítani, ez lesz a városi fényem
Jégfehér színűek, párhuzamosan kötve, mindegyik előtt, előtétellenállással. csak egy pozitív szálad van, amit a helyzetjelző szálára kötsz, 1 tompított, 1 reflektor, és egy közösített negatív.
A forrasztások, és az ellenállások, ragasztóburokkal védve, és helyzetelve a rezonancia ellen.
milot9!
Majd, holnap megnézzük, most már nincs erőm megnézni melyik vezetéket hova kösd. De egyébként annyi, hogy a tekercs-ről levenni a feszt- aztán rákötni a fesszabályzóra és a onnan az aksira.
Fúrás óta 1500km ban benne. kb
És mi lenne, ha lentről a töltő tekercsről adnál töltést egyenesen az akkunak egy fesszabályzón keresztül? Vagy ennyire egyszerűen nem lehet? Nem ismerem a pontos felépítést.
Az a kompresszió végnyomás mérése, nem? Úgy gondolom végülis alul is van kompresszió, vagyis sűrítés. Olaj felőli szimering is hatással van a teljesítményre. Nem használ az üzemnek, ha jó kis váltóolajat éget, nem beszélve a lerakódásokról. Változik a keverék aránya, összetétele. A tiéden lehet nem vetted észre, vagy nem volt számottevő a változás, de nem merül ki annyiban, hogy csak az olajat eszi.
Ha lenne töltés az akksimon, akkor onét már vezérelhetném nyugodtan a power motort. De így furcsa lenne töltés nélkül.... egyszer csak nem menen a power
athlonator@freemail.hu az msn címem
Őt keresd, mindent megvarr neked, és tartósabb mint bármi, lehet egyedi is...
vagy rendelni?!
Mi a helyzet ? Látom meg a ledesítés
Holnap megyek ki a piacra venni ilyen ócccccóó ezernyi ledet tartalmazó zseblámpát, amiből ki lehet nyerni a jóféle ledeket. Nekem van a fejidomon a lámpatest alatt két lyuk, ezek lesznek feltöltve leddel, dájrektbe gyújtásra tevéskor fog világítani, ez lesz a városi fényem
A forrasztások, és az ellenállások, ragasztóburokkal védve, és helyzetelve a rezonancia ellen.
A ledeket hogy lehet bekötni? Hogy világít milyen a fénye ezeknek az égőknek?
Eladó a fejidomom!
7000.-Huf
Anyagárban.
Az irányjelzők nincsenek az árban!
0620/438-9094
dt80csere@freemail.hu
sziasztok.
jóéjt
Majd, holnap megnézzük, most már nincs erőm megnézni melyik vezetéket hova kösd. De egyébként annyi, hogy a tekercs-ről levenni a feszt- aztán rákötni a fesszabályzóra és a onnan az aksira.
Fúrás óta 1500km ban benne. kb
Az a probléma az elektronikához nagyon hülye vagyok.