Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A kérdéses motor . 50 es e a lelkem?
mennyit adnál?
mc amit írtál mind

Képet holnap rakok fel
És mi pénz?
Min állítottál pontosan? Alapjárati fúvóka? Főfúvóka? Súbertűt másik tútba? Keverék csavar? Úszószint?
Talán ha mutatsz pár képet itt páran levágjuk, hogy 50-es-e.
Gyárilag DK 420-as DID lánc van rajta... viszont ami fura, hogy 107L (links=láncszemek)+csatlakozást ír a láncszemek számához... én a 138 szemesből szedtem ki kb 15 centit és úgy volt jó.
Az üzemanyagon állítottam minden helyzetben.

1 másik kérdésem lenne alvázszámból meglehet tudni h mik a motor adati? mert az a gyanúm h nem is 50-es szegényke.
Ugyanaz, mint az 50es-re tudtommal, annak meg 420-as van, szemek számát nem tudom, rákeresek manualban... én úgy igazítottam méretre a láncomat..
Mindíg tanul az ember..... ,de lehet hogy elég letámasztani a motort merőlegesen valami hídpillérhez, és nekimenni olyan 60-al, és akkor a csomagtartóba is befér
Valakienk nem kell egy DT főtengely? és egy új 56.00 dugaóóó
Jelenleg még ezt se tudom megvenni, pedig jólenne nagyon, csak holnap jön a postakocsi... 38 e ft a henger felújítás+főtengely felújítás De legalább hétvégén legózhatok:)
Az nem kúcs, hánem káúcs....
Amúgy meg elég az uni kulcs......kisflex.
Aki alkudni mer, nálam lesz a kés is.....
Mcadwee! kérdés:

a 80MX -re is 428-126 os lánc való?
viszel magaddal egy asszem 22-es, és 19 es kúcsot, és kivételezed az elsőkereket, sőt ha még egy 10es csőkulcsot, T-kulcsot, vagy csillagkulcsot, vagy csillagvillás kulcsot, vagy villáskulcsot is viszel magaddal még az első sárvédőt is lekapod, és a motor pikk pakk rövidebb lesz
Kifogástalan állapotú kézvédő (egy karc nincs rajta sehol, gyakorlatilag vadonatúj) eladó! 5000Ft+posta!
Helló Apuci.
Köszi az infót, akkor szóróval megfújom, lenyomom műanyag alapozóval, és úgy szinre fújom. Remélem úgy jólesz
Hát a fordított telót kb 14 ért eladom. Nekem felesleges
Gyere MSN-re!
Apuci!

Hali! Na megcsinálták rendben a hengert?
Amúgy mennyiért adod a fordított telót a kiflikkel?
Műanyag alapozóval, festés előtt.
Bármilyen festék mehet utána rá.
Ha perecelsz akkor sem fog leperegni, soha a büdös életben....
Sőt, ha a Margit hídról lelököd, akkor lehet porrá törik a motorod, de a műanyagok, egyben lesznek hidd el.
Sőt karcolás sem lesz rajtuk.
A NASA ettől már jobbat is kitalált, ezért van forgalomban a piacon.
Ha konkrétan érdekel, majd elküldöm a nevét....
De mégis valami ötlet?
Öntapadós tapéta....