Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

de már 5ér is csak vigyék mert pénzhiány van!
sztem 8ezerbe megeggyezhetünk!
Danisims: mennyiért adod a kipufogót?
engem érdekelne
Hello!

Eladó a motorom!
93-as évjárat.Kitűnő állapot.
irányár:230000 érd.:06304325993 e-mail:burger3@freemail.hu
vforce3 egy telefonszámot vagy e-mailt tudnál írni, mert engem érdekelne a motor?előre is köszi
Bocsi
A számom lemaradt!
Szoval! DT 125R elado!
0630-456-63-77
Hello!
eladó egy yamaha dt 80-asra ÉPÍTETT tunning kipuffogó! teljesen üres! Nagyon szép hangja van a DT-nek tőle! Ha érdekel akkor vegyél fel msn-re:dani1212@freemail.hu, vagy hívj:06-70-582-2809
Hello mindenki. Eladnám a nagyon jo állapotu 125Dt-met. Akit érdekel irjon email-t:matyi03@citromail.hu
Sziasztok!
Eladó:
Yamaha DT 125 R, 1996, fekete-lila, rendszámos, vagy kismotorpapírokkal, teljes mértékben felújított blokk: dugó, gyűrű, főtengely...stb! Egy uj lánszettet elviselne, más gondja nincs! 4 éve csak porosodik a garázsban, külföldi munka miatt megvállnék tőle!

240.000 Ft
Hívj, megbeszélés tárgya a végső ár!
Amit én számolok:Dugo 20e(prox)hajtokar uj+gépmunka 25e , fötengelycsapágyak 8e, henger furás 2e(ha hüvelyezed 20e)
Így van, de nem hiszem, h drágábban jönnék ki, mert kaptam egy árajánlatot új alkatrészekről, és egyből elment a kedvem az egésztől!
Ha ezeket bontottan megveszed szarabbul jösszki(+rosszabb is lesz)mintha uj dugó+furást csinálnál...hajtókar-gondolom fötengelyre gondolsz SZERINTEM...
Hello mindenki!Kis segítséget kérnék, Dt-m egy kicsit elfáradt, besült a dugó, meg ami ezzel jár,kellene nekem használt alkatrészek,dugó henger,hajtókar,stb.Ha tud valaki valamit dobja az infót.Előre is köszi!/125ccm,96-os évjárat!/
A furás 1-2ezer Ft,de lehet oválisra kopva 1x-üb megfuratni mint 1használtat venni.
Helló! Jah majd elviszek mindent! de hogyha 1,2 ezerrel drágább akkor mennyi? esetleg vennnék használtat ( bejáratottat) vagy azt nem érdemes? Amúgy a hengernek semmmi válla! Hali!
Én vinném magammal a hengert+dugot(beleprobálni)+lehet hogy furni is kellene ám azt hengert.
Jah mégvalami,ha már minőség dugót akarsz bele venni,akkor próbálkozz vertexel,árban hasonló...esetleg 1-2 ezerrel drágább.A proxot sokan szidják...szorulnak,a vertexek könnyítettek,alumínium-szilícium ötvözetből gyártják(kevésbé tágul),valamint surlósdást csökkentő bevonatot is kap!pápá
Ha más méret nem szerepel a dugattyún a 25ösön kívül,akkor 100°%,hogy túlmértet jelöl!úgyanez a 125ösöké is(perselyes,fúrható henger,25 század mm-enként van túlméret)
Cső! Nah erre nem gondoltunk amúgy 100%? Mert ha igen akkor nem kell kétszer elmenni az innen 30 Km-re lévő boltba! Köszi!
Az 25 a dugattyúdon, ami azt jelenti,hogy az alapmérettől 0,25 mm-el nagyobb,mivel fúrva lett!De ez még bőven ok,fúrható a világ faszáig!
Helló! Azt szeretném kérdezni, hogy mennyibe kerül 80 as régebbi Dt hez egy dugattyú és két győrő? de valami márkás pl Prox az mennyibe fájna? a méret az hát van rajta olyan is hogy 25 de az nem lehet 52 mert az már hihetőbb! A válaszokat köszönöm!
nem a hang a lényeg hanem a teljesítmény
halk nekem is,de szelep állítás után erélyesebb sokkal!a hang az végülis a végdobtól függ,az nem folytás benne,csak sima hangtompító!de én speciel szeretem ha halkabb me nem süketülök meg,plusz az erdészek sem hallják h merre menekülök
Neked milyen hangja van? Mert az enyém olyan mint egy robogó..... Alig van valami hangja, sokszor azt hiszik hogy 50es vagy 80as. Mit lehet ezel kezdeni. Azt tom hogy van valami fojtás a könyökcsőbe de pontosan hol? De szerintem a hangja a végdobtól függ, vagy nem?
Én nem akarom hogy gyorsab legyen az a 110max és a kényelmes 80 nekem pont jó! Csak túl sokáig kelet pörgetni hogy nyison a power és szerintem az nem jó! Tegnap rájöttem hogy nekem kellenek endúró kerekek A supermoto nagyon keveset fog a murván, a fojos homokba meg semit, nem is lehet vele meni Valakinek nincsenek olcsón endúró kerekei egy 125ös elöl hátul tárcsás dt-hez?