.. a rugónak alul van egy luk, oda, azt a hajlott izét / ami emlékeim szerint vmi hajlított befelé álló rugó/ én alulról a második kis bemélyedésbe akasztottam, tudom nem egyszerű, de türelemmel megoldható
a stihl úgy tudom tiszta ásványi, olyat használok favágáshoz, de én motoromba nem tenném, mert a jobb olajok szintetikusak, már ami motorkerékpárba való... lehet, hogy televágja a kipufogódat vagy vmi ilyesmi..
én maradnék a repsolnál
Nekem is most volt épp ilyen bajom, rézből csinált egy helyi esztergályos perselyt, tökéletes munka....
Kérdéseim is vannak:
Stihl piros 1literes olyan kúpos üvegben, 2300Ft, és annyi van csak ráírva hogy 2ütemű motorolaj,
szerintetek nem árt a gépnek? használ valaki olyat?
A berugó tengelyt nem tudom visszarakni rendesen, szorul mindig amikor ráhúzom a csavarokat, segítsetek kérlek valami ábra, vagy tipp hogy hova akasszam a rugót, meg azt a hajlított izét?
az igaz, szerintem ugyanannyit kibír, ha jó minőségű a cucc, csak így szétszedett állapotban van min. 1 napig, amíg a méretet leveszem, plusz az esztergályos is kotlik rajta valameddíg, én meg a mocival melózok, az ötvenesért meg már jön a vevő mindjárt..
majd írd ki mennyit mondtak a gyárira
mert az esztergályos meló szerintem 1000 körül 2 szimmering meg max 400
de biztos kevesebbet bír mint a gyári
de utánna csak 400 a csere.......
pontos méreteket nem tudom, de nem szabványos....
vagy veszel drága pénzen gyárit, vagy csináltatsz egy perselyt műanyagból és abba teszel szabvány méretűt
Tudja-e valaki fejből, hogy a dt80 lc2- ben a vízpumpánál milyen szimmering van?
Így előre meg tudnám venni, nem akkor kellene utána loholnom amikor már a gép is szét van szedve.
Sziasztok!
Kis segítség kellene
Meg tudnátok mondani mennyi egy 80as évek közepén készült (talán 85ös?)
DT 80 5 sebis blokk előgyújtásának értéke?
Szereti beköpni és tönkrevégni a gyertyát és el is indult hátrafelé, pedig most vettem
Megszakítós van rajta, nem tudom gyári-e, de a belállítás valszeg túl nagy lehet, kissebb előgyújtás kéne
Ha tudtok légyszíves segítsetek! Köszi előre is!
Így vettem már a motort,de azt hiszem ól emlékszem....
ufo kézvédők,a lámpamaszk is ufo...
a kipufogó a gyári,csak az elöző tulajdonos tett rá másik véget
én úgy oldottam meg a bowdent hogy vettem 2mmes belső részt és 8as rézcsőbe beletettem.(előtte 2.5ös furat..)
előtte a rézcső belsejében össze-vissza bogoztam a sodrony végét, majd telenyomtam a cső belsejét forrasztóónnal
síkbareszelés után lett új bowden kb 500ért
Hello most néztem adatlapodon a masinádat, frankó :) Azokat a kézvédöket hol veted, menyiért? És az a hátsó kipuff dob, milyen, honan lehet olyat szerezni? :D Az is fasán néz ki rajta.
Szerintem inkább vegyél olcson valami jó vastag kábelt, valamenyik jármüboltba vágd le méretre és forassz rá tuskokat. (már csavarosokat is lehet kapni, de annak se árt a forasztás nehogy szétcsuszon) Így meguszod pár száz forintbol, és lehet erösebb lesz mint amit megvennél hoá. (ha készen vagy azér jól olajozd be a kuplung bowdent, nyomd bele a bowdenházba, az sose árt) sok síkert
Sajna elszakadt
a kűlső persze megvan....
vannak japán utángyártottak,3000től 6000ig,írtam is a cégnek,de még nem jött válasz
ma felhívom a yamahát,hogy kápráztassanak el valami jó árral
Estetleg ha va valaki tud kuplungbowdent,azt megköszönném! 92-es 125R-re.
Tegnap a legnagyobb forgalomban adta meg magát,persze mindenhol pirosat kaptam
Sziasztok, nem hiszem, hogy az alsó tűgörgő, mert a szerelő azt mondta, hogy a váltóból jön.
Majd hétvégén szétkapjuk, és meglátjuk.
Addig "kkovacs" megkérlek ne add el a váltót, majd hétvégén meglátjuk, mert csak 1-2 fogaskerék kéne, meg az egyik tengely tuti. És lehet ha van neked szükségem lenne egy kuplungkosárra is.
Vegyél fel msn-re, és megbeszéljük a dolgokat...
MSN: libli@citromail.hu
én maradnék a repsolnál
Kérdéseim is vannak:
Stihl piros 1literes olyan kúpos üvegben, 2300Ft, és annyi van csak ráírva hogy 2ütemű motorolaj,
szerintetek nem árt a gépnek? használ valaki olyat?
A berugó tengelyt nem tudom visszarakni rendesen, szorul mindig amikor ráhúzom a csavarokat, segítsetek kérlek valami ábra, vagy tipp hogy hova akasszam a rugót, meg azt a hajlított izét?
mert az esztergályos meló szerintem 1000 körül 2 szimmering meg max 400
de biztos kevesebbet bír mint a gyári
de utánna csak 400 a csere.......
vagy veszel drága pénzen gyárit, vagy csináltatsz egy perselyt műanyagból és abba teszel szabvány méretűt
Tudja-e valaki fejből, hogy a dt80 lc2- ben a vízpumpánál milyen szimmering van?
Így előre meg tudnám venni, nem akkor kellene utána loholnom amikor már a gép is szét van szedve.
Köszi
Kis segítség kellene
Meg tudnátok mondani mennyi egy 80as évek közepén készült (talán 85ös?)
DT 80 5 sebis blokk előgyújtásának értéke?
Szereti beköpni és tönkrevégni a gyertyát és el is indult hátrafelé, pedig most vettem
Megszakítós van rajta, nem tudom gyári-e, de a belállítás valszeg túl nagy lehet, kissebb előgyújtás kéne
Ha tudtok légyszíves segítsetek! Köszi előre is!
ufo kézvédők,a lámpamaszk is ufo...
a kipufogó a gyári,csak az elöző tulajdonos tett rá másik véget
előtte a rézcső belsejében össze-vissza bogoztam a sodrony végét, majd telenyomtam a cső belsejét forrasztóónnal
síkbareszelés után lett új bowden kb 500ért
a kűlső persze megvan....
vannak japán utángyártottak,3000től 6000ig,írtam is a cégnek,de még nem jött válasz
ma felhívom a yamahát,hogy kápráztassanak el valami jó árral
gyáriak iszonyatos árban vannak
Estetleg ha va valaki tud kuplungbowdent,azt megköszönném! 92-es 125R-re.
Tegnap a legnagyobb forgalomban adta meg magát,persze mindenhol pirosat kaptam
Majd hétvégén szétkapjuk, és meglátjuk.
Addig "kkovacs" megkérlek ne add el a váltót, majd hétvégén meglátjuk, mert csak 1-2 fogaskerék kéne, meg az egyik tengely tuti. És lehet ha van neked szükségem lenne egy kuplungkosárra is.
Vegyél fel msn-re, és megbeszéljük a dolgokat...
MSN: libli@citromail.hu