Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

.. a rugónak alul van egy luk, oda, azt a hajlott izét / ami emlékeim szerint vmi hajlított befelé álló rugó/ én alulról a második kis bemélyedésbe akasztottam, tudom nem egyszerű, de türelemmel megoldható
amúgy a gyerek is ideges, hogy eladom az 50-est, de sajna..
a stihl úgy tudom tiszta ásványi, olyat használok favágáshoz, de én motoromba nem tenném, mert a jobb olajok szintetikusak, már ami motorkerékpárba való... lehet, hogy televágja a kipufogódat vagy vmi ilyesmi..
én maradnék a repsolnál
Nekem is most volt épp ilyen bajom, rézből csinált egy helyi esztergályos perselyt, tökéletes munka....
Kérdéseim is vannak:
Stihl piros 1literes olyan kúpos üvegben, 2300Ft, és annyi van csak ráírva hogy 2ütemű motorolaj,
szerintetek nem árt a gépnek? használ valaki olyat?
A berugó tengelyt nem tudom visszarakni rendesen, szorul mindig amikor ráhúzom a csavarokat, segítsetek kérlek valami ábra, vagy tipp hogy hova akasszam a rugót, meg azt a hajlított izét?
az igaz, szerintem ugyanannyit kibír, ha jó minőségű a cucc, csak így szétszedett állapotban van min. 1 napig, amíg a méretet leveszem, plusz az esztergályos is kotlik rajta valameddíg, én meg a mocival melózok, az ötvenesért meg már jön a vevő mindjárt..
majd írd ki mennyit mondtak a gyárira
mert az esztergályos meló szerintem 1000 körül 2 szimmering meg max 400
de biztos kevesebbet bír mint a gyári
de utánna csak 400 a csere.......
ha más nem lesz, ezt a megoldást választom, azért megkérdezem mennyi a gyári,hátha nem vészes, végül is 40ekm bírt ki..
itt látszik jól még a szám is
köszi, sejtettem,hogy lesz benne vmi kbszás, mert a rajzon eléggé szokatlannak tűnt a három vállával...
pontos méreteket nem tudom, de nem szabványos....
vagy veszel drága pénzen gyárit, vagy csináltatsz egy perselyt műanyagból és abba teszel szabvány méretűt
Sziasztok!

Tudja-e valaki fejből, hogy a dt80 lc2- ben a vízpumpánál milyen szimmering van?
Így előre meg tudnám venni, nem akkor kellene utána loholnom amikor már a gép is szét van szedve.

Köszi
Sziasztok!
Kis segítség kellene
Meg tudnátok mondani mennyi egy 80as évek közepén készült (talán 85ös?)
DT 80 5 sebis blokk előgyújtásának értéke?
Szereti beköpni és tönkrevégni a gyertyát és el is indult hátrafelé, pedig most vettem
Megszakítós van rajta, nem tudom gyári-e, de a belállítás valszeg túl nagy lehet, kissebb előgyújtás kéne
Ha tudtok légyszíves segítsetek! Köszi előre is!
Nincs valakinek vagy nem tud valaki gyári DT matricaszettet?
Aha akkor azért volt olyan fura :D sajna nekem nem gyári van hanem valami kacatt :S Sport dobot nem tud valaki eladot? 125R re kéne
Így vettem már a motort,de azt hiszem ól emlékszem....
ufo kézvédők,a lámpamaszk is ufo...
a kipufogó a gyári,csak az elöző tulajdonos tett rá másik véget
én úgy oldottam meg a bowdent hogy vettem 2mmes belső részt és 8as rézcsőbe beletettem.(előtte 2.5ös furat..)
előtte a rézcső belsejében össze-vissza bogoztam a sodrony végét, majd telenyomtam a cső belsejét forrasztóónnal
síkbareszelés után lett új bowden kb 500ért
Hello most néztem adatlapodon a masinádat, frankó :) Azokat a kézvédöket hol veted, menyiért? És az a hátsó kipuff dob, milyen, honan lehet olyat szerezni? :D Az is fasán néz ki rajta.
Csá Ini! Pont ezt találtam ki én is hogy, valami karikát gyártok. Most gyűrűt keresgélek de persze sehol sincs...
köszi,megpróbálok megbírkózni vele
Szerintem inkább vegyél olcson valami jó vastag kábelt, valamenyik jármüboltba vágd le méretre és forassz rá tuskokat. (már csavarosokat is lehet kapni, de annak se árt a forasztás nehogy szétcsuszon) Így meguszod pár száz forintbol, és lehet erösebb lesz mint amit megvennél hoá. (ha készen vagy azér jól olajozd be a kuplung bowdent, nyomd bele a bowdenházba, az sose árt) sok síkert
Sajna elszakadt
a kűlső persze megvan....
vannak japán utángyártottak,3000től 6000ig,írtam is a cégnek,de még nem jött válasz
ma felhívom a yamahát,hogy kápráztassanak el valami jó árral
de ha a külső rész jó csinálhatsz te is kicsi pénzért
gyáriak iszonyatos árban vannak
elszakadt vagy kicsúszott a vége?
Sziasztok!

Estetleg ha va valaki tud kuplungbowdent,azt megköszönném! 92-es 125R-re.
Tegnap a legnagyobb forgalomban adta meg magát,persze mindenhol pirosat kaptam
Sziasztok, nem hiszem, hogy az alsó tűgörgő, mert a szerelő azt mondta, hogy a váltóból jön.
Majd hétvégén szétkapjuk, és meglátjuk.

Addig "kkovacs" megkérlek ne add el a váltót, majd hétvégén meglátjuk, mert csak 1-2 fogaskerék kéne, meg az egyik tengely tuti. És lehet ha van neked szükségem lenne egy kuplungkosárra is.

Vegyél fel msn-re, és megbeszéljük a dolgokat...
MSN: libli@citromail.hu