Értem...akkor viszont tökmindegy. Mol-osról vélemény? sürüség téren? Amúgy sokan szidják a hykomolt...meg h mol os meg ilyenek...de rendes motorosboltban is kykomolt ajánlottak 3500 ér..ugyhogy unkább maradtam a mol osnál 1500 ér.
Kérdésem az lenne, indikátorórával nézve mekkora eltérést mérhetek a főtengelyen? Mi az az érték, ami még belefér?
Elnézést, ha túl konyhanyelven fogalmaztam. :)
van egy 80-as dt-m amire most fog majd rákerülni egy 110-es polini henger. azt szeretném megkérdzni, hogy a kb mekkora fúvókák kellenének a karbiba a gyárik helyett és hogy mekkora legyen a gyertyém hőértéke .
Eladó egy simota sport légszűrő.Sosem volt még használva.-Enyémre vettem két hónapja,de akkor még kosárban volt a motor.Most összeraktam annyira ,hogy feltegyem de kiderült,hogy nekem nem jó.A doboza már nincs meg.Frissen beolajozva.
45fokos szögben a cső és 35mm belső csőátmérő
Bp 17 ker
emailban érdeklődjetek
lojkog@freemail.hu
vagy
06203638034
simsonban a megnegedett ütés 2 század.
Ki milyen teleszkóp olajat ajánl? Sűrűt akarok, hogy keményebb legyen. Esetleg erről a véleményetek? (közel van, olcsó)
Elnézést, ha túl konyhanyelven fogalmaztam. :)
Utálatos torokhang! Brrrrr.
Valaki nem tudja hogy ilyen teleszkópvédőt, mint ami a képen van honnan lehetne venni?
Mert nekem a gyári gumiharang eléggé mállik már és ilyet szeretnék helyette.
na mindegy
sorry
90fok
van egy 80-as dt-m amire most fog majd rákerülni egy 110-es polini henger. azt szeretném megkérdzni, hogy a kb mekkora fúvókák kellenének a karbiba a gyárik helyett és hogy mekkora legyen a gyertyém hőértéke .
doboza már nincs meg.
hogy lehet ellenőrizni,hogy az olaj pumpa megfelelően müködik?
ma már nem leszek de reggel nézem.
45fokos szögben a cső és 35mm belső csőátmérő
Bp 17 ker
emailban érdeklődjetek
lojkog@freemail.hu
vagy
06203638034