Kedves fórumozók!Yamaha dt 125 MX felújításához keresek jobb oldali műanyag idomot,mint a képen.Kérem aki tud ilyent segítsen.Köszönöm
antpeter@freemail.hu
Szimeringet ki kell venni és ugyan ilyen kell csak a belső átmérő a távtartó külsője.Köszönöm.most már biztos.Kicsit elhúzodik mert lassan hat hónapja készítem.Adatok minimálisak plusz egy emelt kompressziós alkoholos motornak készül épített gyújtásal.Remélem jó lesz.
Ha a szimeringed belső átmérője pont akkora, amekkora a főtengelyed átmérője, tehát nincs közte "hézag", akkor szerintem a szimering nem odavaló, mert én úgy tudom, hogy annak a perselynek a szimeringbe bele kell csúsznia. Ha nem csúszik bele, hanem az oldalát nyomja, mint ahogy most van neked, az értelmetlen, mert akkor elkopik a szimeringed, méghozzá elég hamar.
szimeringet is iderakhattad volna. A távtartó bemegy a csapágyig, és a távtartó külsejére meg rá a szimering. Akkorának kell lennie a szimeringnek, hogy a távtartót át lehessen rajta nyomni. Az fix.
és ezek a távtartó és a fogaskerék.
A gond az,hogy ha felteszem a távtartót nem megy rendesen a fogaskerék. és darálja a kosár élét.Ha nem teszem fel a szimeringet darálja.Lehet,hogy a szimeriong belső átmérője nem jó tényleg?
a Yamaha-sat válaszd, nem tudom mi a különbség, mind a kettő két élű és vitonos. de megnéztem a Komplett athena szimeringszettet is DT50/80-hoz abban is kétélű vitonos van.
antpeter@freemail.hu