Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

pénzes...egy dt...a pénzes dolog nem adt nél kezdődik
NEm azt mondtam hogy ne legyen benne. Enyémbe sincs. CSak ne otthon házila. GYujtást elég necces belőni, emg ha valamit elbaszol az pénzes lesz.
haveréba se volt..mégse volt soha semmi baja..
Ja amugy emg szeritnem JApán motorba ne nagyon probálkozz a folytás kiszedéssel.
Hát nemtudom hogy áll belülröl a tiéd. Enyémen hátul 130as gumim van ami jóval nagyobb mint a gyári, de igy is elmegy 130at, és valamennyivel kevesebbet mér az órám. Fúvókád hogy áll? Elöl, hátul mekkora a lánckerék méreted?
Igen van a 80-as DT-n olyajleeresztő csavar. És van rajta olajszintnéző is.

Jut eszembe, nem tud nekem valaki szerezni 80-as DT-hez olasszintnézőt, meg kupakot? Annyira elkopott, hogy már nem is lehet kinyitni.
Köszi előre a hozzászólásokat.
Nekem is jó lenne egy pár ilyen info... :)
Sziasztok!
Olvastam lentebb teljesítmény-növelő technikákról (Kábel-elvágás, folytások kivétele a motorból...)
Ki mit tud erről? Gianelli kipu rendszer van enyémen, de még így is keveslem erejét a 125 R-emnek. (120 megvan azért, lehet csak sokat akarok...) Ha tud valaki ehhez hozzászólni, ne fogja vissza magát!

by the way ő az:
Senki semmit?
Szevasztok srácok ! Ma nagyon rábasztam.... ! haverom motorjára áttettem a gyújtásomat mert azthittük hogy az övé szar ... erre a barom úgy állította le a motort hogy lehúzta a gyertyapipát ! Abban a pillanatban tönkre is ment a gyújtásom! Segítsetek légyszíves ! NAGYON KELLENE EGY K.A.P.C.S.O.L.Á.S.I. R.A.J.Z. YAMAHA DT125 1988 GYÚJTÁSELEKTRONIKÁHOZ!
Köszönöm srácok sziasztok!
Ha benzines a hajtóműolajad, akkor a főtengely szimmeringeid kész vannak.
Legalább is a kuplung oldali biztosan....
Van még egy két jellegzetes jele a főtengő szimmeringes motornak--nehezen indúl és kib***ottul füstöl és löki a kipuff az olajat, meg a hajtóműolaj is túlzottan híg és ahogy te is írod BENZINES.
szevasz..csere gyorsaságira?ami az adatlapomon van aprilia af1 replica 125/50 es.?:)
Sziasztok!

Tudtok a XIII. kerület közelében vmi éppeszű árakkal dolgozó szervízt, ahonnan nem vágnak ki a "89-es DT-vel? Egyúttal egy bontó sem ártana vhol Pesten (kellene stander, generátor, stb)...
HEló! Ha valaki érdekel van egy eladó 125/50es Dt-m. KEvés kilóméter, prox dugo stb. Ha valakit érdekel szoljon. számom: 20/474 82 16
olajellenőrzőt még nem láttam rajta

olajjal meg ne kínlódj, mindegy mit teszel bele csak ne teszkós legyen
én azt teszem bele ami az opelből kimaradt gm 10w40 félszintetikus
5 liter 4500 ft
havernak meg 400ft-s volt benne évekig és semmi baja.
Hali! Szerintetek van a 80 as Dt-n olajellenörző csavar? Bár mind1 én inkább biztosra megyek és veszek új olajat ajánlottak olajat 1550 Ft ér de nem tom milyen megnézem! És az olajnak benzines szaga van szal benzin is van benne de az nem tom hogy kerül ide? Köszönöm a segítséget!
Írj mailt!mennyire tartod fontos vagy csörögj rám küldtem mailt
Mindenki ezzel a szar olajjal foglalkozik. Ahelyett, hogy keresnétek a netem egy szervízkönyvet.
Én abból néztem ki, 10W30as kell bele. Én Repsolt vettem, ami nagyon állat fél liter 995ft, de 1L_t vegyél, mivel 0,7L kell bele.
Ó basszus, kár. :(
Helló all!

Hatvan és környékén nem tudtok nagyon jó állapotban lévő yamaha dt(125r)-ét?(1993-től felfele),kevés kilóméterrel?
Max 250e-ig
Ini még nem próbáltam pörgetni de most majd fogom!
heló!

360000 Ft i.ár ,ahogy nézegettem a hirdetéseket a neten ez rális ár főleg, hogy az utolsó csavar is teljesen gyári a motoron és megvannak a papírjai is.
váltóba 7 dl olaj kell, rá van írva...
ha nagyon hideg van és van víz benne akkor belefagy mindenbe, tehát vagy fagyálló vagy leengedés
km órát mindkét irányba megpörgetted? mert csak egyik irányban fog mutatni
Hát te aztán nem szarozol Amúgy fogalmam sincs, szerintem a fagyáló az beléd fog majd kelleni télen, valami jó kis 40fokos.
Hali! mennyi olaj kell a Dt 80 as váltójába? és milyen? Jah és a keverékolaj milyen legyen? és az ilyen motorokba télen kell fagyálló? köszi a segítséget! a Km órám meg a Fordmérő órám sem műkszik és ha megpörgetem fúrógéppel akkor mutatnia kell? és a spirálok ára? köszönöm a segítséget!