Yamaha Dt teleszkóp féknyereg fékcsö munkahenger eladó egyben vagy külön is vagy elcserélhetQ bármire.Ár 15000 ft de Lehet alkudni.MSN-em:rammstein20@freemail.hu vagy telefonom 06203794742
Heló mindenkinek!
igen én is hallottam már róla
én magam nem kezdek bele
de szerelő ugyis megtudja csinálni
engem annyira nem érdekel
sokkal nagyobb kihívás egy gyengébb motorral gyorsan menni és nem lemaradni egy másik motortól terepen
de mindenki eldöntheti
nekem jó így
1: ép külső rész esetén:
a belső részt méretre vágod, majd köszörűvel nagyon óvatosan belecsiszolod a négyszög formát nem kell sarkosra csiszolni mert szétesik
én pl hegesztővel vágom méretre akkor megolvad a vége és nem jön szét, de nem feltétel
2: a külső rész is rossz:
meg kell melegíteni a végeket és le lehet húzni a régi külső részbe egy acél tüskét belenyomni mert be van a vég nyomogatva, spirál külső részt méretre vágni beletenni majd pontozóval óvatosan megütögetni pár helyen, érdemes pontozgatás előtt beletenni egy beleillő fúrót hogy a kör metszet megmaradjon
a fordulatszám spirálnál vigyázni kell mert a blokki vég spiáterből van és törni fog, nekem is elcsattant 2 helyen amikor a tüskét belenyomtam de tartja a spirált, itt vízpumpafogóval nyomtam össze óvatosan mert a spiáter nem hajlik nem érdemes pontozni
amúgy felvettelek msn-re de szóba sem álltál velem.....
Hali! és hogyan lehet csinálni Wartburgéból? jah és tükröt esetleg tudtok eladót de kéne még a kormányra ilyen szivacs valami jó de az ára is érdekel köszi! jah és matricát lehet hozzá kapni ?
hi!
kellene egy fénykép is az adat tábláról
mely részek vannak gravírozva, melyik ütve
milyen vastag az alu lemez
milyen szegecs van benne
stbstbstb
ékszerész meg tudná csinálni egész jól a táblát
Elméletileg egy elektronika kábel elvágásával 22 lovas.
Erről mit tudsz?
Úgy vajon mit tudhat ?
Lehet hogy azzal válik teljesen nyitottá a power része
Vagy én nemtudom ...
De ez állítólag így vam 1 kábel ---- 7 lóerő plusz ....
Erre is kíváncsi lennék
Ezt hogy is van igazából, mit kell elvágni? Tényleg működik?
de szerelő ugyis megtudja csinálni
engem annyira nem érdekel
sokkal nagyobb kihívás egy gyengébb motorral gyorsan menni és nem lemaradni egy másik motortól terepen
de mindenki eldöntheti
nekem jó így
vagy keverem valamivel?
a belső részt méretre vágod, majd köszörűvel nagyon óvatosan belecsiszolod a négyszög formát nem kell sarkosra csiszolni mert szétesik
én pl hegesztővel vágom méretre akkor megolvad a vége és nem jön szét, de nem feltétel
2: a külső rész is rossz:
meg kell melegíteni a végeket és le lehet húzni a régi külső részbe egy acél tüskét belenyomni mert be van a vég nyomogatva, spirál külső részt méretre vágni beletenni majd pontozóval óvatosan megütögetni pár helyen, érdemes pontozgatás előtt beletenni egy beleillő fúrót hogy a kör metszet megmaradjon
a fordulatszám spirálnál vigyázni kell mert a blokki vég spiáterből van és törni fog, nekem is elcsattant 2 helyen amikor a tüskét belenyomtam de tartja a spirált, itt vízpumpafogóval nyomtam össze óvatosan mert a spiáter nem hajlik nem érdemes pontozni
amúgy felvettelek msn-re de szóba sem álltál velem.....
csak nem látszik hogy töröttek az idomok, kábelkötöző, csavarok, ragasztó, stb
kellene egy fénykép is az adat tábláról
mely részek vannak gravírozva, melyik ütve
milyen vastag az alu lemez
milyen szegecs van benne
stbstbstb
ékszerész meg tudná csinálni egész jól a táblát
Erről mit tudsz?
Úgy vajon mit tudhat ?
Lehet hogy azzal válik teljesen nyitottá a power része
Vagy én nemtudom ...
De ez állítólag így vam 1 kábel ---- 7 lóerő plusz ....
Erre is kíváncsi lennék
Köszönöm az eddigi írásaidat ...
visszamentem egy hónapot az előzményeimben de nincs meg
volt fehér meg fekete formátum