elvileg 35-ösnek kell lennie,mivel 36-os a telószár.Bár még nem figyeltem egyetlen simmering cserénél sem,hogy a simmering felfekvő részének a mérete megegyezik-e a szárral,de amilyen passzosan szoktak ezek rámenni szerintem a 35-ös lesz jó.
Köszi a segítséget
Megjött a fogaskerekem...benne a csapággyal. Kíváncsi leszek rá...mert semmi elszíneződés vagy valami, hogy melegítették volna...nah de mindegy remélem jó lesz...
bezony azzal lehet cummantani, egyébként, ha szétszedted , nekem a hátsó távtartó csövön volt egy lemez karika a pozícionálásért, azt kisebbre kell köszörülni és akkor legközelebb nem lesz gond. Egyébként jóféle szerszámmal nem olyan nehéz ügy, Beta dornikkal.
Szaisztok!
Szedett már szét valaki DT-n hátsó lengővillát?Nekem sajnos kotyog,szerintem a bal oldalát perselyeztetni kell.
Nem tudjátok,hogy csapágy van benne?Lehet hozzá kapni,vagy esztergáltatni kell hozzá perselyt?
Én joecity-ben kezdtem, de az ótómatika budán van. Uh szakirányválasztáskor átmentem oda. És a Terminus Hotel koleszban laktam, legendás hely
Viszont nem éreztem, h villamos mérnök akarok lenni, ezért átiratkoztam Győrbe Logisztikára..ez viszont tényleg tetszik...
Köszi a segítséget