Üdv urak.
Azért kérdezte Eszterlánc hogy ha beleönti a 7 dl olajat, hogy az teljesen feljön -e a beöntőig, mert neki addíg van olajjal.
Számomra ez egy kicsit sok, mivel nincs ezen a rohadékon nívó mint a 25-ösön.
Nem tudom miért van benne ennyi, vizesnek nem vizes, de elvileg a különolajzás belejuthat.
Csak a későbbi szívás elkerülése miatt kérdeztem...
Amúgy meg aki DT tulaj, én megnézném a kormánycsapágy alsó kúpos csapágyát, mert Esztié volt a 2. Dt, aminél tapasztaltam, hogy a gyár elfelejti némi zsírral ellátni....
Olyan száraz volt, mint a beton....
Semmi gond, vann itt annyi egyébről is szöveg, meg volt már h 5 oldalon át vitáztunk . szerintem egy enduro gumi hírdetés teljesen idevaló, csak félre olvastam. És rögtön kb olyannak soroltalak helytelenül, mint aki idejön, és felteszi azt a kérdést, hogy "van egy détém ,és mekkora főtengelycsapágy kell bele?" persze típus, évjárat no...
Fogod a liter olajat,és kiméred a 7decit mondjuk úgy, hogy kivonsz blőle 3at a maradékot meg bekúrod a blokkba.
Mi ebben a bonyi?
Mércés edényt, lehet kapni 100forintos boltan.
Kicsit "beszív-kifúj" kategóriájú probléma
Azért kérdezte Eszterlánc hogy ha beleönti a 7 dl olajat, hogy az teljesen feljön -e a beöntőig, mert neki addíg van olajjal.
Számomra ez egy kicsit sok, mivel nincs ezen a rohadékon nívó mint a 25-ösön.
Nem tudom miért van benne ennyi, vizesnek nem vizes, de elvileg a különolajzás belejuthat.
Csak a későbbi szívás elkerülése miatt kérdeztem...
Amúgy meg aki DT tulaj, én megnézném a kormánycsapágy alsó kúpos csapágyát, mert Esztié volt a 2. Dt, aminél tapasztaltam, hogy a gyár elfelejti némi zsírral ellátni....
Olyan száraz volt, mint a beton....
Ha beleöntöm a 7dl váltóolajat a 80as DT-be, meddig kell feljönnie? Látszódnia kell annak 7decinek már? Honnan tudom, hogy már elég van benne?
az e-mailokat nem felejtem el.
aruhaz@robogotuning.hu
Ebből a hozzászólásból nem azt szűrtem le ,hogy okos vagy...