Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

esetleg még az a "hátránya" hogy nincs rajta berúgókar! igaz ez nem hátrány,mert az endurozás fáradalmai miatt nem kell mégjobban kifáradni h rugdosod,csak megnyomsz egy gombot!egyszer szívtam csak meg, hogy gyújtást rajt hagytam és lemerült za aksi!na akkor ugy kellett betolni!de igazából ez nem hátrány,inkább csak fejlődés sztem
párszor írtam már, hogy spirált könnyedén lehet csinálni wartburg spirálból
bolti árát nem tudom, szerintem nem lehet sok
de a bontott cucc is tökéletesen megfelelő....
Hali! Azt szeretném kérdezni, hogy mennyibe kerül 80 as Dt-hez Km óra spirál és Fordulatmérőspirál de visszapillantónak az ára is kéne! köszi!
Ime egy szervízkönyv. Igaz 125-ös, de sok tanulságos dolog van benne.
Egyébként már pár oldallal visszáb felraktam.

http://www.traficmoto.ro/manua...
Valaki nem tudja melyik az az oldal, amin az adattáblát át lehet írni 50-esre, saját adatokra, aztán kinyomtatni?
Váo de jó, kész lett a motorom! Volt ára: 62000 FT. Főtengyelycsapágy, hajtókar, fékbetét lett cserélve.
Nagyon jó érzés, hogy már nem rezonál.
Nem! az enyém egy sokkal régebbi típus! Adattábla sajna nincs rajta, de a felni általi gyártási év: 1985 (Újat nem is vennék!) minnél újabb annál rosszab de persze ez nem mindennél van igy!
cső
na
gyárilag 108ra vannak ezek a gépek belőve! nekem ez elegendő,egy enduron soha nem azt kell nézni hogy mennyi a vége!
különben is folytás miatt még megbízhatóbb és tartósabb!
elég nyomatékos a maga 15 lóerejéhez képest,nekem nagyon bevállt a gép!IMÁDOM!mondjuk 5ödikben is el lehet pröttyögni 30al és simán kitol ha odahúzod a gázt!sztem ez elég szép tőle!
nem tetszik az,hogy kissé puha az eleje,lehetne keményebb is!fékei igen jók sztem,100ról simán megállok 35-40 méteren vele bütykös gumikkal!
nem egy erőgép,"csak" 15 lovas,de én eddig sehol ssem akadtam el vele,pedig mentem már vele midnenhol!enduropályától a supermoto pályáig is!nekem bőven elegendő ezzel az erővel de ki ki hogy használja!fogyasztása normál tempón kb 5,5 100on,ha téped neki akko max 7!de ezek csak kb adatok!
ülése kényelmes,könnyen döntögethető és elég kis fordulaton is elmegy!
ja még örülnék egy fordulatszám mérőnek,de sajna ez nincs rajta!
1 liter olajat 700kmen vág be kb,kicsit talán többön! elvileg 6ezer kmenként olaj csere a blokkban kellene! láncszettem már 3 éves,de totál nincs megnyúlva!az eredeti gumigyűrűs igen fasza!persze ha gondozod!hát nemtom h még miket írjak!kb ennyi!
ja és sztem szép egy motor!
ha érdekel még valami akkor írj
cső
csatlakozom, az én ismeretségembe is sokat szívtak velük :S
de pozitív viszont, hogya mennek akkor nagyon :D
Az még a jobbik eset!Ugyanis a rotax egy osztrák cég,bár én apriliat nem ajánlom senkinek, sőőőt...az ismerettségi körömben elég sokan megszívták az apriliákkal(köztük én is )
Csá ha kell valakinek 125 dt robbantott ábrák itt megtalálják
http://www.bikepics.com/yamaha...
http://www.bikepics.com/
yamaha...

http://www.bikepics.com/yamaha...
nekem aprilia van rotax blokkal...
Petya!
Mikori évjáratú a motorod?Mert az újabbakba Minarelli blokkokat szereltek, egy nagy kalap szart sem érnek.Már bocs,de így van, olasz motor nem a tartósságáról híres!
Biztos kértek már robbantott rajzot ebben a fórumban, de de most én is szeetnék eggyet kérni mert bajban vagyok az összeszereléssel Ha valaki tudna esetleg nekem küldeni eggyet annak nagyon örülnék. Ez a moci egy yamaha dt 50-es. Vízhütéses 6.seb.-es. De jó lenne a 125-ös is.E-Mail: petya132@freemail.hu elöre is köszönöm
Fénykép helyett megmértem,hogy a spannolók mennyire vannak kicsavarva...nálam az 1es 1,8 cm-re van a spannoló rögzítőanyájának tetejétől, a 2es pedig 0,8 cm-re...
Lord!Most elmegyek csapatni egy kört, aztán megnézem, hogy nálam pontosan hogyan is van beállítva a power.. ...de valószínű lukon lehet,mert nem érezni mikor nyit a szelep. Se megugrás, se semmi, csak szépen egyenletesen gyorsul 10 ezerig!
Képet csinálnék,de sajna a bluetooth adapterem most nics nálam, kábel meg nincs a telómhoz,de amint visszakerül csinálok egy-két képet róla.
Gondolom motorikusan ugyanaz ....

Írj már róla pár gondolatot.
Hogy megy
Hibái
Előny
Hátrány

Ezért szereted
Ezt szereted benne
Ezt nem szereted benne

Javaslat
Tanács

Ilyesmi ...
cső
nekem 2004esem van,ugy tudom hogy nem sokban különböznek,csak a dizájnon van másik csík az oldalsó idomon elöl!esszem ennyi
talán tok segíteni....
Hali.

Van valakinek új (2005-ös vagy az utáni) DT 125X-e
Vagy 2005 utáni új DT-je (akár endúró, akár sm)
Érdekelne 1-2 dolog ....
hááááááát többet megy a gép sárban mint aszfalton..
mostanság minden este esik az eső
néha még a légszűrőn vizet is szív a gép akkora vizeken veretek át
bár néha beázik a karbi de amióta hordok csavarhúzót azóta megállíthatatlan vagyok
csak néha leengedem a vizet a karbiból és megyek is....
fura gép, teper mint a vadállat(75 a vég bár 3 személlyel is)
szinte semmi kompresszió nincs benne 2 ujjal megforgatom a főtengelyét könnyedén amikor gyertya benne van....
fogaskerék perselyek széttkopva kuplunkosár a lamelláknál vagy fél centit bemaródva stbstb
és mégis megy
nekem senki se mondja hogy nem jó gépek
gyűjtöm a lét ha megáll akkor generál lesz, remélem őszig kibírja
Ini: te jó kész vagy. Hogy áll a motorod? Gróf Lászlónál biztos kapsz.
cső ini! porvédőt asszem Yamaha Fehérnél lehet, de nem biztos, mert nekem is volt ilyen gondom csak én nem cseréltem le mert eladtam de nem nagy gáz ha nem terepen használod szerintem.....
most jut eszembe:
az első alsó fékmunkahenger porvédő gumiját hol lehetne beszerezni?
pár boltot kérdeztem de sehol sincs
régi gazdája valamit csinált vele és el van szakítva
mintha csavarhúzóval nyúltak volna bele...
Balisimson: Én eladom neked az enyémet 93-as DT 80 LC2, most van felújítás alatt most fényeztetem az idomokat. Ha érdekel keress meg messengeren: rodiboy@@freemail.hu
az hogy megéri csak te tudhatod...
jövő ilyenkorra kiderül majd
szerintem:
érdemes szakadtabbat venni olcsóbbért egy ideig nyúzod és meglátod kell-e
ha igen meg generálozod, ha nem jön be eladod

enyém gép bele félig kilóg de hasít mint a nyíl, csörög-csattog-zörög minden része de megy
egyesben sem áll 1 kerékre nem 3.-ban...
és mégis tetszik
1 hónapja van kb de már jó párszor eldobtam, egy csiriviri gépnél már megkapartam volna az arcom biztosan