Jól mondod Stefi. Figyu nekem úgy van beálitva hogy a bal oldali teljesen be van csavarva a jobb oldali meg teljesen ki, és így elvileg joban elkezd húzni, de a nyomatékot máshogy adja. Neked hogy van beálitva? Ha nekem úgy van beáitva mint itt a képen (jukhoz) akkor a motor végig úgyan úgy gyorsul nem indul meg hírtelen egy adot fordulattól. Ez normális? Olvastam valakinek a hozászólásába hogy a megindulás a karburátor méretezéseitől van és gyárilag ilyen. De nekem nem. És azt tudom hogy az elöző tulaj felfúratta a főfuvokát h. jobban menjen. De szerintem csak jobban eszik. Nem tudom :(
Még valami, nincs valakinek eladó sport kipufogoja DThez? A mostanit nem szeretném szétberhálni szóval jó lenne ha lenne hozá cső is. Volt valaki aki írta h. elmondja hogyan kell sportdobot csinálni, jelentkezne újbol, mert nem találom :)
Hello Áki. Az új gyertya elött is volt ilyen problémád? az én motorom nem nagyon bírta az NGKs gyertyát, ha hidegen meghúztam neki már meg is őlte meg sokáig tartott míg melegre járattam, és nálam is volt inyen hogy ledadogott, föleg egyesben és amikor még hideg volt (utobbí természetes ,szerintem) Most vettem bele Benso írídíum fejes sport gyertyát és elég fasza nagyon bevált. Hidegen is pöcre indul, csak rátaposok és megy is. Gyorsabban is melegedik be (bár nem szoktam húzatni, de érezhető) és jobban, finomabban is forog töle. Ha nem ez a problémád akkor még lehet a Power amit elözöleg írtak. Bár azt már észreveted volna, mert az elektromos motor furcsán nyávogna. De azért le tudod elenörizni, lekapod a kipufogot bevilágitasz a kipufogónyilásba és ráadod a gyujtást, majd figyeled mit csinál a powerszelep. sok síkert, széles útat!
Hali! Az a helyzet, hogy van egy eladó Dt 80 as és hogy érdemes e megvenni? A motorblokk felújított az tuti mer nem bírná eddig ( 32000 Km) faszán megy 3 asba kerékre áll de esztétikailag karcolások stb. amit még vennék rá: egy fasza kézvédő meg visszapillantó jah és 115 öt megy de sajna 83 as évjárat és dobfékes elöl 150 kérnek érte de sztem lelehet alkudni belőle nemtom de én 130 ér megvenném ti? vagy az árakat amiket akarok venni az mennyi lehet? köszi a segítséget! msn:balisimson@citromail.hu
Halli.125-ös poverszelepes?lehet hogy nem müxik a poverszeleped és zárt álapotban van.nekem volt ilyen problémám,meg még az lehet hogy elkoszolodott és nem birja kinyitni a powert,ez is szokot probléma lenni. üdv remélem tudtam segiteni
Császtok lenne ismét egy kérdésem hogy az 125 dt-émnél mitől van az hogy kb 6-7000-es fordulaton el kezd dadogni és rángat nem húz 3 napja vettem új gyertyát bele ez mitől lehet elkoptak a gyűrűk vagy gyújtás légyszives aki tud vamit az mondja meg köszike szépen szeva
Halli,nekem van lácvédöm 125-ösrölvan (egylengökaros[mono cross])illetve kilométer spirálom is.a láncvédö ugyan az mint a 80-asé,ha kell irj emilt m.danek@vipmail.hu
biztos vagyok benne hogy okosabbak..
de egy csomó motorról gyárilag is hiányoznak ezek, meg ami dt-ket nézegettem rengeteg hiányos
de ha feltétlen kell, akkor keresgélj, ha találsz jó bontót ami viszonylag olcsó is írj,
sajna alig vannak ehhez cuccok és azok is drágák
azért írtam, hogy kár vele kínlódni....
pl nekem van ülés záram, teli ment sárral azóta úgy kell az ülést lefeszegetni
a tárcsavédő alá is beszorult mindig a sár
ezek a saját tapasztalataim.....
Én nem azt kérdeztem, hogy van-e értelme vagy nincs, hanem hogy van-e valakinek eladó.
Mellesleg igen is van értelme, nem véletlenül rakták rá gyárilag. Szerintem azok a mérnökök okosabbak mint Te vagy.
hi!
szerintem ezeknek semmi értelme:
-tárcsavédő
-láncvédő
-kormányzár
-ülés-zár
ha kapsz is nagy pénzekkel lehúznak, gyakorlati haszon szinte semmi
km spirált meg fél óra alatt készíthetsz egy wartburg spirálból
elméletileg még az 50 ccm es gépek 90%-át sem lehetne vezetni segédmotoros jogsival....
de vezetjük
a 80 as semmiféleképp nem fér bele már
főleg úgy hogy galád módon bele van írva a hengerbe hogy 79ccm....
engem egyszer állítottak meg, csak az indexel kínlódtak, de fizetés nélkül megúsztam....
Hali azt szeretném megkérdezni hogy a 80-as dt az kismotor-e szal segédmotoros Jogsival lehet-e vezetni?
vagy esetleg valakit megbüntette-e a rendőr? köszi! beszélnék Dt tulajokkal (80 as) msn:balisimson@citromail.hu
Hali,lenne egy elado Yamaha Dt-m,supermoto kerekekel.1990es évjáratu,elektronikus poverszelepes
ami most lett felujjitva motorikusan,és elektronikusan,ujj proxxdugovan benne ujj fötengelycsapágyak,illetve szimeringek,váltovillák csapágyai is kivanak cserélve,az elsö,és hátso teleszkop is felvan ujjitva,ujj fékbetét hátul,elsö fék szintén felujitva,fém fékcsö,és ujj tömitések.Vadonat ujj fejidom,supermoto sárvédö,és oldalidom.Elöl ujj heidenau külsö,hátul Dunlop,sport kipufogoval.árban megegyezünk érdeklödni lehet 0630-241-56-15-ös számon vagy m.danek@vipmail.hu emilcimen,
a régi enduro felniket oda adom hozzá illetve vanmég egy cross sárvédö is hozzá.
az ok amiért elado,kell a pénz mert évek ota bicajozom....
nagyon sok munka Óra van beleölve a motorba és nem shufni tungrolvan szó!És nagyon megbizhato állapotban van,50es papirokal!
az előző hozzászólást barátnőm irta nem igazán ért a dologhoz. szal annyi lenne a kérdésem:
- nem tud e valaki szerelőt várpalota vagy veszprém környékén
- kb mennyi egy dugó+gyűrű(remélem csak ennyi kell, mással nincs baj)
- milyen dugót rakjak bele( most egy prox cucc volt benne. kár érte
Köszi mindenkinek!
Sziasztok!
Remélem valaki tud segíteni, ugyanis kifogyott az olaj a motorból, és ezáltal lesült a dugóm! Mit csináljak? Ha vki tud segíteni írjon! előre is köszi!
hy! Nektek mi a véleményetek az évjáratról? Mert halotam olyat hogy ezeket az uj dt-ket az olaszok pakolják ösze és nem faxa alkatrészekből vanak öszerakva! Ez igaz? Most találtam egy 2004est és nagyon tetszik de ha már az is szar alkatrészekből áll akor inkáb veszek öregebet!
Még valami, nincs valakinek eladó sport kipufogoja DThez? A mostanit nem szeretném szétberhálni szóval jó lenne ha lenne hozá cső is. Volt valaki aki írta h. elmondja hogyan kell sportdobot csinálni, jelentkezne újbol, mert nem találom :)