akkor lehet jövőre osztálytársak leszünk. Mert ha idén nem sikerül a "jelenlegi szakmámban" elhelyezkedni /még nem végeztem el. És nem is megyek valami felsőbboktatási intézménybe ,akkor tervezem a motorszerlő szakmát is megcsináni
Én mikor villamos szekrényeket szoktam bekötni, általában oda-oda szoktak jönni megkérdezni, hogy honnan a francból tudom mit hova kell kötni. Azt szoktam válaszolni, hogy full találomra bekötöm, aztán izgulva bekapcsolom, általában sikerülni szokott :) Ha meg nem, akkor meg rövid zárlat hosszú tűz.
Töltsél le kapcsolási rajzot. Valami gyújtáskapcsoló azért csak kéne nem?
Egy kis segítség kellene. Van egy 91-es DT 80 cm3. Egy havertól kaptam, és próbálom összerakni. Egyben van az egész, csak a kábelezés hiányzik a motoról.
A blokkból kijön néhány vezeték / négy vagy öt/. A vázon rajta van a gyújtótrafó, meg mellette egy kisebb fekete kocka. A gyújtáskapcsolóhoz, meg a vészleállítóhoz nem megy vezeték. Mint mondtam, a kábelek hiányoznak.
Tud valaki abban segíteni, hogyan lehet egyszerűen összekötni a kábeleket, hogy el lehessen indítani.
Tehát mindenféle gyújtáskapcsoló nélkül direktbe kötni.
Jah láttam... király
Pénzhiány miatt nem tudják elvinni a dominatort... inkább felgyújtom... feltettem 49.000ftért (komárra ráfizetek)..1perccel később már égett a telefonom....
Az ilyen 50 az ára, aztán mégis 200 szöveg szerint hirdetést... hát ne várd meg még jelentenek, és kizárnak. :D Amúgy ha nem írod oda, hogy fényezni kell és mehet utcára, szerintem jobban jársz. Olyan hatást kelt, legalábbis nálam, mintha annyira rossz lenne a festés, hogy ki se lehet vele menni a kertből. Gondolom nincs így.
Meg van egy seat is amire csináltam, arra is kéne tenni :)
http://www.onroad.hu/cikk/teleszkop-szereles-motullal.html
Töltsél le kapcsolási rajzot. Valami gyújtáskapcsoló azért csak kéne nem?
Egy kis segítség kellene. Van egy 91-es DT 80 cm3. Egy havertól kaptam, és próbálom összerakni. Egyben van az egész, csak a kábelezés hiányzik a motoról.
A blokkból kijön néhány vezeték / négy vagy öt/. A vázon rajta van a gyújtótrafó, meg mellette egy kisebb fekete kocka. A gyújtáskapcsolóhoz, meg a vészleállítóhoz nem megy vezeték. Mint mondtam, a kábelek hiányoznak.
Tud valaki abban segíteni, hogyan lehet egyszerűen összekötni a kábeleket, hogy el lehessen indítani.
Tehát mindenféle gyújtáskapcsoló nélkül direktbe kötni.
Előre is köszi a segítséget.
Pénzhiány miatt nem tudják elvinni a dominatort... inkább felgyújtom... feltettem 49.000ftért (komárra ráfizetek)..1perccel később már égett a telefonom....
Láttad a józsimura matricát?