Ha jól emlékszem már nem először írod ezt ide. Helyette beírhattál volna Google-be annyit, hogy am 6 service manual. Valahogy így. Szerintem nem olyan bonyolult a használata...
1980-as évjáratú Yamaha dt-hez keresek jobb oldali (akkumulátor)takaró idomot.
Ugyanerre a típusra keresek hátsó lámpát,valamint egyéb alkatrész is érdekelhet.
Én meg csináltam világítást a morinire. Minden vezeték frankó volt, kivéve az első féklámpakapcsolót. A zindexeket persze nem tudom, de mindenesetre nem gondoltam volna.
Holnap kiveszem a blokkot, aztán elvileg jövő héten rendberakjuk a hengerfejeket is (nincs gond kop-kop, csak egy kis karbantartás)
Nem vitték el... És miért? Mert az olaj szint a minimumon volt... jó k...a anyját.... Annyira nehéz hetem, volt, h már időm sem volt ezzel foglalkozni, uh egyelőre almás a dolog.
Szia!Mind a kettő ugyanaz csak amelyikbe be van kötve a hűtővíz az 0 C fok alatt is szépen jár vele és hamarabb melegszik, nem fullad vele olyan könnyen.Csak ennyi a különbség.
én ezt már tavaly bejácottam , 2 haverral lementünk valancére /2 25 ös robogó meg én/ minden oké volt ,de a két álat kitalálta másnap délbe ,hogy nézzünk már le Siófokra. Mondom jó. Olyan mértékben ültem szét a seggem..... Igaz már puhább ülésem van, de nem díjazom az ötletet annyira, max ha balcsin aludnánk.
2000évjárat. 110.000Ft
http://www.kepesmotor.hu/peuge...
Esetleg véleményeket kérnék az árról!
Am6 minarelli blokkos dt hez keresek service manualt.
Ugyanerre a típusra keresek hátsó lámpát,valamint egyéb alkatrész is érdekelhet.
Holnap kiveszem a blokkot, aztán elvileg jövő héten rendberakjuk a hengerfejeket is (nincs gond kop-kop, csak egy kis karbantartás)
Elérhetőségeim:
msn:pubbi@windowslive.com
E-mail:dan
ces.0908@freemail.hu
tel:06302112427
- amik még megvannak :
lendkerék (3500 ft)
első fékbowden (1000 ft)
hűtő (4000 ft)
hűtőidom (1500 ft)
lábtartók (1000 ft)
láncvédő (1000 ft)
blokkvédő-haspáncél (1500 ft)
első teleszkóppár új ATHENA simeringekkel (8000 ft)
hátsókerék tengely + láncfeszítők (1000 ft)
első sárvédő "műanyag" (2000 ft)
+ postázni tudom
+ képeket is tudok küldeni
Elérhetőségeim :
Mobil : 06303462198
E-mail : gabi910617@freemail.hu
E-mail 2 : gabi910617@citromail.hu
MSN : bubesz@windowslive.com