Valóban, én is szívesen vennék egy sm szettet, mert jó lenne, mivel aszfalton használom főként, ezekre a kerekekre meg vennék valami jó fajta bütyköset. No, de ezt ki fogja kifizetni?
Valaki esetleg?
sziasztok. korábban már kaptam választ arra hogy a 90 kilómhoz kicsi lenne egy 125-ös dt. de arra megfelelne azért hogy melóbajárjak meg a szomszéd faluba átmenjek a barátnőmért nem? vagy két személyt nagyon nem szereti? egy motorfelújítás mennyiből jön ki? itt gondolok új dugó gyűrű stb..
nincs lenyomva a vészleállító megszívta magát nagyon, 1-et rúgok rajta és tocsog a gyertya a benzinben. De valamiért nem akart kiszellőzni most levettem a benzin csövet a karbiról mert csöpög a csapom és ha valamit rosszul raktam vissza a karbiba és dől befele a benzin így talán megakadályozom, mindjárt megyek rúgok rajta párat és kiderül.
ha jól látom akkor mitas van rajta ami egy rakat szar... tapadás egyenlő a nullával, aszfalton és füvön is... ebből a mintásból csak a mislen, vagy ha utcán akarsz menni vele akkor bt45 ár értékbe a legjobb
AZ a helyzet sajnos hogy az ilyen gumik szerintem igazán sehova se jók
Én is még rlgebben vettem "enduro" Mitas-t, és terepen kb. használhatatlan vele a motor. Most vettem Michelin Ac-10 cross gumit, na ezzel már élvezet a terep :) De azért néha csak vágyik az ember egy kicsit az aszfaltra, és ilyenkor jönne jól egy Sm szett
Értem. Nekem most a gyári gumik vannak, de az elsőnek a közepe már nagyon lecsó... Terepen azért jól túrja a földet, főleg a cikáztatom rendesen, viszont aszfalton nagyon kopik. És túl nyomó részt én is aszfalton megyek. Viszont azt se akarom, hogy terepre ha lemegyek, akkor földhöz csapjam a paripát.
24 es kulcsból finoman, állandóan hűtve köszörülsz egy 26osat, amúgy ilyen piacokon ilyen jóféle orosz szerszámárusoktól ,vicc összegért lehet ilyeneket beszerezni
http://www.bridgestone.hu/gumi...
itt olvastam, azért kérdem.
"improved grip and handling in both wet and dry conditions"
vagyis
"megnövelt tapadás és kezelhetőség nedves és száraz körülmények között egyaránt"
Valaki esetleg?