Kösz én meg vagyok ! Mondjuk nekem is voltak gondok a motorral de most már nagyon jó ! Kell tanulni is mert előre hozott érettségit teszek földrajzból és még hátra van a szóbeli :( ! Amugy sokat motorozok és foci edzésre járok. Kb. ennyi !
Szevasz, Hát elvagyok köszi. Mondjuk mostanában annyira nem .Mert vannak gondok. Most ezzel az "új" motorral is. Eddig DT volt de azt megcsináltam fullra aztán elcseréltem erre az AF1 re. A gyorsasági jobban tetszik de ez a hobbi továbbra is egy költséges hobbi és igy hogy tanulok semmi melo igy nincs nagyon lové- Anyámék meg ugye full semmiben nem támogatnak.ugyhogy ez van.majd megyek valamikor Nyár1re apámat meg mamámat meglátogatom és akkor majd átugrom aztán ha otthon vagy akkor majd beszélgethetünk:)veled mizU?
érdeklődnék, hogy tud-e valaki 125ös Dt r tipushoz hatso feknyerget + a felfüggesztest ami tengelytávtartó is egyben. 89" es evjarat.
elore is köszönöm.
Hali ini!
Én az NTIB-nél szoktam próbálni cuccokat szerezni de eddig nem igazán tudtak segíteni semmiben sem :D
Főleg robogó alkatrészekkel foglalkoznak de egy próbát meg érhet. Itt az e-mail címük meg a többi:
ntib@emitelnet.hu Nagy István 06-70/457-39-32
Lenne egy fontos kérdésem! Van valakinek elfekvőben feszszabályzója? Stanley SU208Y a tipusa. Ilyen volt az 1992-es Dt 50-emen egésszen addig amíg meg nem halt. Vagy tud valaki esetleg valami helyet ahol lehetne szerezni ilyet vagy hasonlót?
Sziasztok! Yamaha DT 80 lc2-höz keresek bal oldali műanyag idomot mert sajna az enyém eltört. Akinek esetleg van ilyen megvenném mindegy milyen szín. Tudja valaki, hogy a régebbi 125 aminek ugyanilyen volt a kaztnija egyezik- idomban is? köszi.
Küld egy fényképet lécci a sz.adam83@index.hu-ra. Amit előzőleg irtam az nem volt jó nekem. A másik kell. a számát nem tom fejből. A bal oldali-(nagy gumi) ami el van szakadva?
Mert nekem cask jobb oldali cuccok kellnek. pumpák, blokk... irj lécci. Meg hogy hol (Bp.), mennyiért válnál meg tőle.
Addig is fogadd sportbaráti üdvözletem.
hello.nekem van tömités szettem.csak a henger,hengerfej és a nagy alakú block tömités nincs benne.azaz a nagyalaku az benne van csak azt véletlen elszakitottam.ez eredeti.én is ugy rendeltem meg még anno.képet tudok feltenni ha érdekel.
Tudja valaki hol lehet legolcsóbban venni tömítésszettet?
dt 125 R-hez kellene. Leginkább az 50129-es végű szett nem eggyezett már az olajpumpánál sem, szal csere másikra. 10000-körül láttam.(Athena) Valakinek tapasztalata?
üdv
érdeklődnék, hogy tud-e valaki 125ös Dt r tipushoz hatso feknyerget + a felfüggesztest ami tengelytávtartó is egyben. 89" es evjarat.
elore is köszönöm.
Én az NTIB-nél szoktam próbálni cuccokat szerezni de eddig nem igazán tudtak segíteni semmiben sem :D
Főleg robogó alkatrészekkel foglalkoznak de egy próbát meg érhet. Itt az e-mail címük meg a többi:
ntib@emitelnet.hu Nagy István 06-70/457-39-32
kiskunhalason van olyan motorosbolt ahol yamaha dt cuccokat lehet kapni?
kellene pár műanyagalkatrész
köszi!
Lenne egy fontos kérdésem! Van valakinek elfekvőben feszszabályzója? Stanley SU208Y a tipusa. Ilyen volt az 1992-es Dt 50-emen egésszen addig amíg meg nem halt. Vagy tud valaki esetleg valami helyet ahol lehetne szerezni ilyet vagy hasonlót?
Köcce
Előre is köszönöm a segítséget!
u.i.: Erős Roland
ez jó a dt80lc2 re?
Jó motorozik a srác. :)
Mert nekem cask jobb oldali cuccok kellnek. pumpák, blokk... irj lécci. Meg hogy hol (Bp.), mennyiért válnál meg tőle.
Addig is fogadd sportbaráti üdvözletem.
Tudja valaki hol lehet legolcsóbban venni tömítésszettet?
dt 125 R-hez kellene. Leginkább az 50129-es végű szett nem eggyezett már az olajpumpánál sem, szal csere másikra. 10000-körül láttam.(Athena) Valakinek tapasztalata?
üdv