Sziasztok!
Szeretnék új láncszettet a gépemre (125 R) de szeretném meghallgatni a véleményeteket hogy ti melyik láncot vennétek a helyemben, mert én nem nagyon vágom hogy melyik lenne jó. Itt a link
Gondolom nem kell bemutatnom az oldat de ha mégis akkor ALKATRÉSZEK/ ERŐÁTVITEL/LÁNCOK Megköszönném ha leírnátok a lánc számát
Előre is köszi a segítséget.
Szia, elsó teló:6e(szimering csere ráfér, de egyéb baja nincs), kerék,(tárcsás):8e, új terep gumival, ez idáig 14, ha viszed a fékrendszert akkor 20ba adom cakli-pakli.
Üdv:Márk
"állítani" nem lehet, hanem be tudsz rakni egy távtartót /pl egy csövet/ a teló felső kupakja és a telórugó teteje közé, így /én esetemben 4 cm-el/ összébnyomódik a rugó, azaz keményebb lesz. Bizonyára ez egy gány megoldás, mert az igazi egy ilyen hosszú ,de erősebb rugó lenne, de végül is a célnak megfelel
Szia, nekem van Dt 125 LC2 bontva, szerintem a fék cuccok meg 1-2 dolog még jó lehet a 80ashoz is, ha érdekel vegyél fel msn-en: revesz.mark29@gmail.com, vagy uez a emailem is.
Üdv:Márk
Hát majd gyártok,mert nincs kedvem kiadni a neten árultakért kétezer akárhány forintot+posta,mikor kb. a munka 500-1000-re tehető,az alapanyag meg filléres.
Amúgy ha kopog az elsőteló mi kínja lehet?
Puhának még nem annyira puha,de fékezéskor,vagy rázkódós terepen kopog (fém a fémmel hangja van).
Személyi azonosító a lakcímkártya hátán van!