Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Eladó, ez a kifogástalan állapotú DT 125

http://kepesmotor.hu/yamaha/i?...
Hali Libli!
Úgy néz ki a lánckerék tengelyének szimeringjénél jön az olaj. Majd ha egyszer lessz kedvem meg csinálni vagy elvinni szerelőhöz akkor az jó lessz
Hali!
Gyöngyösön készült profi dekor cégnél,de csak a matrica anyaga és a felrakás profi,a szerkesztést a feleségem csinálta corelben, és még így is lett elba...s.Félig meddig haveri alapon ment,de így is vártam rá vagy két hónapot.Így sajnos nem tudom azt mondani,hogy add le a rendelést mert nincsenek rá felkészülve!Amit a neten is hirdetnek fóliavágás,az pedig annyi mint a gyári ára,ez 3500ft volt,de csak nekem,és mint írtam nem volt egyszerű.
LoL! A kawás barátodat nem Erős Rolandnak hivják?:D
csak mert isemrem a gyereket.Volt osztálytársam még mikor Nyáregyre jártam suliban álltalánosba:D
Jól telt a mai napom.
Bejáratos még a motorom 50-el mentem végig, Pestszentimréről Nyáregyházára 1,06 perc volt.
Kimentünk délután a legjobb barátommal a crosspályára, neki egy KAWASAKI KX-125-öse van, mentem vele egy kis kört, a DT-után halálfélelem.
Íme pár kép.
Szép lett a kis DT-d
Gratula.
gratula,,,csinos kis dt,biztos sok munka volt vele
nem lesz annak semmi baja,hidd el,és teljesitménycsökkenés se lesz
valaki képben van aról hogy milyen blokkot lehetne tenni egy dt80lc2-be?
valami új mostani gyártású blokk érdekelne
akár 50ccm is elég lenne de jobb lenne nagyobb
érdekel valakit tönités szett?ami nincs benen:henger,hengerfej és a legnagyobb alakú tömités ami a block közé kell az nincs meg a többi mind megvan.
http://www.kepesmotor.hu/yamah...

MEg lehet venni! Nagyon jó motor , sose volt műszaki baja (na jó egyszer kifogyott a benzin ) . Tessék szépen megvenni ! 50 utcai sportmotor csere érdekelne !
hali!

a kuplungkosaram (amin a fogaskoszorú van) tengelyirányban mozog kb 2 millimétert
szerintetek ez természetes? ilyennek kell lenni?
ami a vízpumpát hajtja az is billeg össze-vissza
ezekkel mit lehet tenni?
köszi!
Amúgy meg gratula a motorodhoz,nagyon szép lett!
Malamut!
Engem az érdekelne,hogy hol is csináltattad a matricákat a gépedre!
125-ös dt-re kéne egy két hiteles 50-es matrica.
Sziasztok!
A mocimon a kipuff elég szépen behorpadt. Ajánlott így tovább használni? sztem teljesítménycsökkenés is van.
Sziasztok! Végre kész lett a matricázás,de nem bántam meg,hogy ennyit vártam rá.Igaz még ettől is lehetett volna jobb,de már ez is elég jó!
JA és még 1 dolog akinek van tanksapkája 92-es dt re vagy láncszett vagy gyújtáskapcsoló vagy tárcsafékek egyéb kiegészítő alkatrészek írjon , vagy ha tudtok akkor bontóknak a telefonszámát pest megyén belül...
Szevasztok most volt a mocimon full generál és anyi lenne a kérdésem hogy ijenkor menyire szabad neki tépni ? és hány km -erig.. ?
köszi!
Fúrás 3500.Dugószett TKR 12000 Pinks motorstól,Tömítés készlet 4800,Szimeringek 2500 ,5db csapágy SKF 10000.Lendkerék 8000 bontóból.És hajtókart nem cseréltünk az még 20000 a Prox.
Hali! Nekem nagyon kellene yamah DT 125R micimhoz henger akinek esetleg van 1 felesleges otthon az dobjon 1 e-mailt nekem a pudvapappa@freemail.hu -ra Kössz mindenkinek
köszi!

mennyibe állt meg a generál?
én épp előtte állok
valami furcsán zörög benne
mintha egy fakerítésen húzna az ember egy botot főleg kis fordulaton hallani
meg valami visít is benne...
Hali.
Kell közé tömítes,aztbeszt karika,hasonlít a simóéhoz.Mi most raktuk össze a mocit.Fúrás,csapágyak,szimeringek cserélve.Kakas lett!Gyujtással szoptunk,új lendkerékel krepegett,vissza rugdosott a berúgókar.Átpakoltuk a mágneseket a régibe,azóta hibátlan.Indul pöccre teljesen más a hangja.
Hello! Nekem van egy 1989es dt50esem amibe egy 80as henger volt! A henger galyra ment és szeretnek vasarolni egy 50es vagy egy 80as hengert! lehet uj vagy bontott! Aki tud ilyet az irjon! SOS! bandee16@freemail.hu
Jó estét mindenkinek! Én is fényszóró problémákkal küzdök ám! Úgy egy hónapja kiégett a gyári ízóm de megoldottama a problémát egy szimós halogén izzóval, pöpecül is világít. Azonban most megint kiégett az ízó ráadásul ugyan úgy, a tompított szál meghalt a távolsági még mükszik. Raktam bele új ízót de nem tom ez meddig mükszik majd. Arra tippelek, hogy a feszültség szabájzó adhatta meg magát. Nektek mi a véleményetek? Mennyibe kerülhet egy ilyen fesz szabi úgy nagyjából?

Előre is thanks, további jó estét és motorozást