Teljesítményben azért felér egy nem is annyira agyontunigolt egy 80ast...:) Aprilia meg hülyeség ,h sz@r....1szer kell megcsin normálisan és akk ugyan úgy nincs semmi probléma vele! Volt rx,rally,wind...
Figyelemre méltó az értő olvasásod. Szóval szerinted ha a hároméves Rubik-kockámat egy hároméves rc autóval hasonlítom össze - mert a fennálló körülmények korlátozó mivolta végett ezekkel tudtam megvalósítani az egyidejű összehasonlítást - akkor ebből kétséget kizáróan következik, hogy nekem nem számít a gyártás kezdete, ellentétben az én példányom életkorával? Amúgy szerintem a Dt125r esetében kevésbé felkiáltójeles a 2008, mint az S53 esetében a 2002.
Hát sok siekrt az aprilliához. Koma kismotor szerelő vagyok, elválalok 125 ös mocikat is néha 250 est is, de Apriliákal minden héten találkozom:) Sőtt hétvégén is jön egy rx Jobban megy mint a dt- de nem cserélném el nem azzal akarom eltölteni az időm h minden nap szerelem
Van még a gazdaggyerek, az RS50-ről ül át RS125-re, 250-re, aztán gixerre. De ő nem koszolná össze cipőjét egy DT-vel :) Oda azért nem alacsonyodik le :)
Ott a pont, ezért ne hasonlítsunk egy Dt-t egy Simsonhoz.
Sok fiatal srác simsonról dt-kategóriára vált, már egy 80 as is nagy különbség nekik, szóval ezt hagyuk is, mert felesleges vitatkozni.
A válazs egyértelmű
Hát áldjon meg a sors, sok "jó" japán motorral. Kívánom neked.
Volt egy szakadt simsonodamit feltehetőleg nem újonnan vettél, meg van egy dt-d ami jelenleg megy, na ne ebből induljunk ki kérem. :)
Itt páran abba a szakaszban vannak,amikor a tanulósmotor babetta, meg simson után átülnek a nagy yamaha termékére, azt gondolván, hogy végre van egy "igazi" motorjuk, mert hát az yamaha, világbajnos a gp-ben, meg r1, meg yz, meg akrámi :) És itt leragadtak, ennél a fázisnál. Most itt páran itt tartanak :)
Szerintem nem feltétlen azt akarják bizonygatni,hogy a dt egy Isten! Furcsa világban élünk érdekes mód a motorozó suhancok 99,9%-a cimcony után dt kaliberű motorokra ül át! Miért van ez így? Ez sztem mindent el is mond...
Olvasd el amit írtam. :) Vagy ha elolvastad, akkor értelmezd :)
Ez arról szól, hogy egymásnak bizonygatjátok, hogy mennyire jó motor a DT :) Úgy legyen :)
Ahamm, akkor neked nem a gyártás kezdetének dátuma, hanem a te példányod dátuma számít. Akkor nézzünk meg egy 2008!-ig gyártott hitech DT125R-et
Biztos afrikának, meg ázsiának, meg dél amerikának gyártják őket
Mint írtam, 1979-es simsonhoz hasonlítottam. Nem látom az előzményekben, hol volt szó 60-as évekről. Összehasonlításomban inkább az én volt DT-m és, egy nála 9 évvel modernebb S51B De lehetett volna egy simson.hu szerint 2002-ig gyártott hi-tech S-53 is.
250-es blokkal kapcsolatban lenne egykét kérdésem, mehet? :)
Sok fiatal srác simsonról dt-kategóriára vált, már egy 80 as is nagy különbség nekik, szóval ezt hagyuk is, mert felesleges vitatkozni.
A válazs egyértelmű
Volt egy szakadt simsonodamit feltehetőleg nem újonnan vettél, meg van egy dt-d ami jelenleg megy, na ne ebből induljunk ki kérem. :)
de egy simsontól nehéz roszabat találni
Ez arról szól, hogy egymásnak bizonygatjátok, hogy mennyire jó motor a DT :) Úgy legyen :)
Biztos afrikának, meg ázsiának, meg dél amerikának gyártják őket
U.i.: a simson jó motor, jó ha van de jobb ha nincs!
Hallod...ha a Kedves DÉÉÉÉÉTÉÉÉÉ Társaság hajlandó lesz összeszedni magát és rendezünk vmi összeröffenést el kell jönnöd neked is!