Hali!
Regisztráltam--aktiváltam--megpróbáltam bejelentkezni és ezt írja"A bejelentkezés elutasítva! Vagy blokkolták a fiókodat, vagy nem aktiváltad még. Megkaptad az aktiváló e-mailt, és követted az érvényesítő hivatkozást?"
Sziasztok!
"rendszergazda" Olvastam egy régebbi hozzászólást Hogy a power fordítva van benne és így nem működik de én úgy érzem hogy működik ami azt jelenti hogy érzem amikor kb 6500 környékén jobban húz 2-3-4-5dik fokozatban de 6.ban nem megy 6500 fölé olyan mintha elfogyna a benzin....
A napokban megajándékoztam magam /vagyis a gépet / egy "fém" fékcsővel . Mivel a gyári jámáhá feliratoss gumifékcsövem igen csak meg volt törve ezért esett erre a választás. Mivel az első fékem igen gyenge volt, ezért kicsit megfigyeltem a féknyerget, és rájöttem ,hogy a kúszónyereg ugye egy ,vagyis 2 csapon kúszik ,és ebből az egyik emberesen be volt rohadva. Ezért kopott fére a betét. ezt is megtisztítottam bezsíroztam, és most már attól csúszkál a nyereg ,h ránézek . Remélem így már stopizható lesz a kisdt. Javaslom mindenkinek ,hogy időnkén /főleg aki néha megmeríti a gépet/ ellenőrizze a kúszónyereg csapjait!
Erről a fém fékcsőről valakinek van tapasztalata? mert ugye ez olyan ,hogy megveszem a kellő hosszúságú csövet, és a végére a "fittingeket" én rakom fel. Elég precízen lett összerakva /mert a boltban segítőkészek voltak ,de igazából rosszul mondák /. De kicsit furán egyszerű, az összerakás, és nem úgy néz ki mint ami akár 100 bar nyomást is elvisel. Bár bízom benne, mert ha egy 1000 es sportgépre jó, akkor a dt 80 csak nem fog ki rajta .
Sziasztok!
Lenne egy kisebb problémám múltkori motorozásnál elszakadt a láncom és eltörte a lengővilla elején lévő láncvezetőt... esetleg valakinek van eladó lánc vezetője? K. sürgős lenne !
Fel kéne világosítani, hogy a nicasil az bevonat, a nikecell meg hungarocell szerű anyag. De azért a dupla power szelep ha kinyit... Ég a földdel összeér, úgy lehet.
Hello
Lenne egy olyan problémám, hogy 2500-3000 az alapjárat, hiába tekerem kintebb az alapjárat állító csavart nem reagál rá. Ha a szivatót ráhúzom akkor visszaesik az alapjárat, de utána megint felpörög pár mp múlva.
(Yamaha DT 125)
Várom a tanácsokat. :D
És mennyit megy 6.-ban 6500-on?