Fel kellene neked adnom postán elektronikát, amit el is csomagoltam alaposan, ahogy kell. Csati, elektronika, doboz, meg lábkiosztás.
Viszont a címet, amit Laci barátunktól kaptam, frankón elvesztettem. Aztán most jutott eszembe, hogy valamit fel kellett volna hétfő adnom postára.. :)
Nem rozsdás a kerékagy belülről? ahova a fékbetét felfeszül. Vagy ha be van marva az se jó, csiszold ki. És ha nem 200m-t fékezel folyamatosan, hanem rendeltetésszerűen használod?
Szerintem még innen lehetne rendelni: http://belcord.hu/belcord_hun....
Csak itt nyers perselyeket készítenek, szóval neked kell kiablakolni vagy annak aki ilyennel foglalkozik.
Üdv mindenkinek.Van egy kis gondom az első fékemmel.Dobfék.Álitottam a féken,kb 200 méter folyamatos fékezés után ismét alig fog a fékem,utána megint állitotam és megint pár száz méter után alig fog.Szerintetek mi lehet vele?Mit csináljak.A betétek jók.
Egy ismerősöm a Közigazgatási és Elektronikus Közszolgáltatások Központi Hivatalában dolgozik. Ezzel foglalkozik, autókat és motorokat von ki és helyez vissza, este szól vissza, h mi a helyzet...
Csak mivel megyek nemsokára dolgozni, nem tudom meg tudom ide írni a választ vagy csak reggel...
oké!Előre is köszönöm!Majd írj hogy mi van?De akkor mi lenne ha mondanám a tulajnak hogy adja meg az alvázszámot meg a motorszámot és itt a okmányirodába elvileg megtudnák mondani mi van vele nem?
Értem...köszi.
Csak mert amit kinéztem motort, állítólag most lett dugózva, de nem igazán tudják milyen dugó került bele.. mondom, akkor tuti D alapméretes... és az max 1évet bír, de akkor már lehet sokat mondtam...
Fel kellene neked adnom postán elektronikát, amit el is csomagoltam alaposan, ahogy kell. Csati, elektronika, doboz, meg lábkiosztás.
Viszont a címet, amit Laci barátunktól kaptam, frankón elvesztettem. Aztán most jutott eszembe, hogy valamit fel kellett volna hétfő adnom postára.. :)