Csináltattam hozzá acéltengelyt, meg ki lett számolva a távtartózás, ki lett számolva a szükséges áttétel, át lett alakítva a kilóméteróra-meghajtó, meg lett csinálva egy féknyereg konzol a 320-as tárcsához.
Amúgy semmi különös, nem nagy kunszt, röpke 2 hét volt belefaragni.
Gondolom ezt az ára is tükrözi, főleg hogy mindent adok hozzá...
Attól függ hogy mennyire jól csinálod :) Meg lehet próbálni, nem veszítesz vele semmit, kell hozzá valami zsírtalanító folyadék, forrasztóvíz amibe zsírtalanítás után kell bemártani a bowdent (cink-klorid), forrasztó ón (lehetőleg nem gyantás), forrasztó páka, és a megfelelő méretű bowden vég, nem biztos hogy kapsz ilyet de rossz bowdenekről is le lehet melegíteni.
Először is köszönöm a gyors válaszokat.
Másodszor akkor ha csak a fej esett le (még nem néztem meg) akkor azt vissza lehet forrasztani?(és az mennyire tartós?)
Sziasztok.
Segítséget szeretnék kérni!
Az a problémám hogy elszakadt a dt-m gázbowdenje a karbiban. és hogy új bowdent kell vennem vagy ki lehet cserélni valahogy benne a huzalt, vagy esetleg valahogy meg lehet csinálni?
Még annyit szeretnék kérdezni hogy szerintetek mennyire egészséges ha mondjuk a motul olajhoz hozzátölteném a repsol motorolajat? Jobb ha leengedem és inkább csak az egyiket rakom bele ugye?
sziasztok szeretném megkérdezni,hogy 3ME002 milyen évjárat lehet? van egy listám 87től 95 ig de azon ilyen szám nincsen van 2RK,3PC1,3PC2,3PC3,3DB1,3RN1,3RN2,3RN4,3RN6,3RN7,3RN8,3RN9 különböző számokkal.Apuci nem tudsz erről valamit?
Hát majd kiderül... Remélem nem lesz sokba, na meg hogy nem lesz bent egy évtizedet a szervízben. Mert mondjuk alapvetően autószervíz ez, csak fater ismeri a főnököt, (meg egyik szerelő srácot én is) és ezért visszük oda. Bennük megbízunk. Viszont gondolom nem veszik első sorba a DT-met, szóval pár hét biztosan meg lesz a javítás. Lehet idén már nem motorozok?!
Üdv fórumtársak. Itt a karácsony
Eladom az SM szettem.
Adom hozzá a tárcsát, lánckereket, (szinte új, max 500 km van benne)
hátsó tengelyt a hézagolásokkal, (esztergáltatva, nem gagyi alátétek!)
Az első átalakított kilóméteróra-meghajtót (ezért kérek egy gyárit cserébe), és a tárcsafelfogató konzolt.
A szetten 90%-os gummák vannak, és 60 ropi az ára.
Ennyiért ajándék.
A felnik nem ütnek, és ki vannak centrírozva!
Köszi!