Oké!
Tavaly májusban vettem 100 000 ért.
Az eladó mondta hogy 5-6 éve hozták be mert ide költözött a tulaja aki késöbb eladta az eladónak:D.
Rendszámot nem kaptam csak az eredeti forgalmit:D
Benne van a felnibe. 4 szám, aminek az utolsó 2 számjegye az évjárat (már ha gyári a felni). Mivel LC így '88 előtti, és két katalógusból is van képem, amin az áll hogy 1982-től gyártottak LC-t.
Ott van a német forgalmiban (amit nagyon köszönök, még nem láttam ilyet) hogy 125 LC, szóval az R-es amit linkeltél az nem lesz jó bele. De sokkal olcsóbb ha elviszed ferodoloztatni.
KÖszi a válaszokat.
Hát megvan a dögcédula csak az a baj hogy az nem írja hogy mikor csinálták.
elsőfékbetét kéne igazából!De két hátsófékpofa is jó lenneha tudnátok, azt a legnehezebb beszerezni...
Ez elfogadható árú szerintetek? http://www.motordiszkont.hu/t_...
próbáljátok ki a repsol sintetico 2t-t. Egész évben motoroztam a castroltol büdös volt a ruhám mindig és taknyos a kipum, Q8 is tetszett attól sem volt büdös a ruhám, de ez a repsol ez nagyon jó se szaga se füstje epres meg szerintem büdös 70-es areaba volt de nagyon büdös szerintem
a régi végdobbal nekem is rohadt büdös volt a sulis táskám, ezzel az új végdobbal nem leszek büdös, máshogy köpi az illatot az egy másik dolog, hogy a sulis táskám azért nem büdös most, mert nem viszek magammal suliba semmit
Legalább örömmel fognak utánad menni egy jó hosszú emelkedőn az autósok ahol nyélen mész fel! Amúgy ez nem rossz dolog mert nekem eléggé szeretni bevenni a szagot a ruhám.
Na végre tudok valamit róla:D
Tavaly májusban vettem 100 000 ért.
Az eladó mondta hogy 5-6 éve hozták be mert ide költözött a tulaja aki késöbb eladta az eladónak:D.
Rendszámot nem kaptam csak az eredeti forgalmit:D
2007- től kellene nekem dt-re idom. Hol tudok ilyet szerezni v van vkinek eladó?
Válaszaitokat megköszönném! :D
Lehet jó ötlet:D
Mondj egy évjárat tippet lécci:D
Köszi az ötletet!:D
Hát megvan a dögcédula csak az a baj hogy az nem írja hogy mikor csinálták.
elsőfékbetét kéne igazából!De két hátsófékpofa is jó lenneha tudnátok, azt a legnehezebb beszerezni...
Ez elfogadható árú szerintetek?
http://www.motordiszkont.hu/t_...
Remélem a képek segítenek:D
Dt Gyári gyújtás kapcsoló kellene kulccsal együtt
Ha van valakinek akkor érdekelne.
Üdv: Zsolt