Kétlem, hogy észrevehető különbség lenne a teljesítményben. Viszont majd írd már le légyszi, hogy mennyire érezhető az eper illat, mert ha rendesen érezni lehet kipróbálom
Hali
egy olyan kérdésem volna , hogy az ipone 2t olaj az az epres cucc , az jó-e az olajszivattyús különolajzásos dtmhez ?
mert van olyan olaj amit nem ajánlanak hozzá , és kezd kifogyni a tartályom.
Na csáó!
Mumi: durva próbának lett kitéve a csatlakozó szigetelés, bírta is elég jól. Mindössze egyszer ázott be akkor is csak egy kicsit, de szerintem az az én hibám, mert a közepén nem tudtam rendesen bekenni, szóval tényleg az volt a ludas. Köszi!
Hali! Kb 1985-88 körüli sztem nézd meg a váznyakon a kis adattáblát /a fejidom mögött/ és ott benne van a gyártás éve. Vagy alvázszám alapján márkakereskedésben pontosa megmondják. Attól függ milyen alkatrészre gondolsz, mi kéne? mert lehet tudok valami okosat mondani
Hello!
Azt szeretném megkérdezni hogy hanyas évjárat lehet a motorom mert az a gond hogy semmi olyan papírom nincs róla ami írná!
Vagy ilyenkor mit kell nézni a vázszámon vagy nem tudom.
Ja és ha tudnátok Budapesten egy pár DT alkatrész boltot azt megköszönném:D
Köszi a válaszokat!:)
Neked van állítócsavar a nyomólapon? nekem nincs ,a nyomórúd 2db ból áll, nézd meg van e golyó a kettő között, mert bizony való oda, csak szeretik el-ki felejteni az emberek
sziasztok.
Keresnék yamaha Dt 125r hez első futóművet, (vila, kerék, fékmunkahenger+fékkar) ha valakinek van és eldná kérem írjon, nekem fordított telós van benne, de rgaszkodnék a gyárihoz.
ÜDV mindenkinek!
üdv emberek még mindig ugyanaz a probléma mint tgnap irtam nincs szikra egy yamaha dt 125 e motoron! miután legőzborotváztam! ma szétbontottam az egészet á kábeleket meg-kontaktspréztem cseréltem gertyapipát v 20 gyertyát a gyujtókábelből levágtam egy kicsit mert nem sok szál volt már benne de semmi már teljesen elvagyok keseredve kérem valaki segitsen ! a motor a szimvem csücske!
üdv:Yézi
szacsomotor@freemail.hu
az ipone-al elméletileg jobban megy , ez lehetséges ?
egy olyan kérdésem volna , hogy az ipone 2t olaj az az epres cucc , az jó-e az olajszivattyús különolajzásos dtmhez ?
mert van olyan olaj amit nem ajánlanak hozzá , és kezd kifogyni a tartályom.
az enyém is gyárilag piros fekete,legalábbis amit ki lehetett venni belőle,és az enyém 90-es(adattábla szerint!)
Mumi: durva próbának lett kitéve a csatlakozó szigetelés, bírta is elég jól. Mindössze egyszer ázott be akkor is csak egy kicsit, de szerintem az az én hibám, mert a közepén nem tudtam rendesen bekenni, szóval tényleg az volt a ludas. Köszi!
most néztem ki egy blokkilag felújított,kézvédős,arrow dobos TT-t
200k
igaz,szintén papír nélküli...
Azt szeretném megkérdezni hogy hanyas évjárat lehet a motorom mert az a gond hogy semmi olyan papírom nincs róla ami írná!
Vagy ilyenkor mit kell nézni a vázszámon vagy nem tudom.
Ja és ha tudnátok Budapesten egy pár DT alkatrész boltot azt megköszönném:D
Köszi a válaszokat!:)
Keresnék yamaha Dt 125r hez első futóművet, (vila, kerék, fékmunkahenger+fékkar) ha valakinek van és eldná kérem írjon, nekem fordított telós van benne, de rgaszkodnék a gyárihoz.
ÜDV mindenkinek!
üdv:Yézi