csáó
a gumisok úgy rakták fel a hátsógumim, hogy van benne egy olyan hely, ahol összekeskenyedig a gumi, meg ráz menet közben, meg 5-as vagy tojás vagy nem is tudom mi van benne, de nem hiszem h a gumival van a baj, mer nyáron is fennvolt, és akkor jó volt
1 ilyen pont van a gumin, és kb 15cm hosszú szakasz
mit tudok vele csinálni, mer nincs kedvem kivenni a kerekez azt visszavinni nekik h csinálják meg azt megin összerakni...
valahogy neml ehet vele így csinálni vmit?
már próbáltam h fújtam bele 8 bárt hátha kiugrik, meg azt is hogy csut lapos gumival mentem vele egy kört az udvarban, de egyik se ért semmit
ötletek?
Szerintem ilyen átlag motorosboltban lehet rá esélyed, nem hiszem hogy nagyon speckó ez a dt konzol, sztem több típuson van ugyan ez ha webshopolni szeretsz: www.nagyvas.huwww.pinkmotors.hu
hali!
Olyan kérdésem lenne hogy hol tudnék venni kuplung konzolt a kormányra,mert bizonyos erőhatások következtében elengedte a visszapillantót....kettétört benne a menet
tudom hogy a google a barátom,de én nem találtam sehol..
vagy esetleg van valakinek eladó?köszi
Forgalmiban ez van....
Gondolom az első forgalomba helyezés dátuma volt.....
Mert van eltérés, gyártási idő, és forgalomba helyezés között...
De örülök hogy megvan, így nagy a boldogság....
Sziasztok. Jó kis motor a yamaha dt 125 lc, igazi japán minőség. Viszont nézzétek meg , hogy kitől veszitek, mert bizony a kereskedők pl. MINISMOTOR megpróbál csőbe húzni. Az én DT-m hirdetése küülföldi okmányokkal szerepelt, ami azt jelenti, hogy rendszámozható. Telefonon leegyeztettünk, majd Makóról elindultam Pápára a kitűnő állapotűnak hirdetett, külföldi okmányokkal rendelkező motorért. 800 km-es út 25000 ft utiköltség.Az állapota cseppet sem volt kitűnő. Tank behorpadva, hangos motor, lógó első villa, vason járó fékbetétek, hullámos tárcsák(a használattól).És okmány nem volt hozzá. Tehét ha tudjátok, kerüljétek ezt a céget, mert szemét hazug ember a tulaj. Gusztustalan 1 figura. Remélem sok embert megkímélek ettől a cégtől. Köszönöm, hogy segíthettem.
BMX-ezek, de még ilyennel nem találkoztam:D:D