Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszi!
Esztergám nincs sajna ugyhogy marad az esztergályos!
A cserét megoldom.
Csao Zoli.
üdv

Ha van otthon egy kis eszterga gépetek akkor házilag is javítható , ki kell szedni a fogaskerékből a bronzperselyt , és esztergálni bele egy újat bronzból ! mi a multkor így csináltuk meg igaz a tűgörgő helyére csináltunk perselyt mert nem lehetett kapni .

vagy elmész egy esztergályoshoz és csináltatsz vele egyet
Hali!
Köszi a gyors válaszokat.
Kuplung ok!
De az a perselyes dolog érdekelne részletesebben is.
Javíthato házilag vagy mindenképp szervíz?
Lehet e kapni alkatrészt?
Csak a persely vagy a fogaskerék is elkopik ilyen esetben?
Mégegyszer köszi!
Hello! Vki nem tod dorog kozeleben moci bontot? vagy olyn helyet ahol lehet kapni hátso fékmunkahengert? yamaha dt125rhez...koszi!
5-3 volt az állás hholnap biztos kapa
a csapágy méreteket elküldöm gyulának.
ez az évjárat kérdés engem is érdekelne
elméletileg 96 os dt 80 lc2 lenne a gép de gyakorlatilag sehol semmi dátum
bowdeneken műanyagidomokon keresgéltem már de semmi eredmény
53V-059 számokkal kezdődik a vázszám ebből ki lehet következtetni?
köszi!
Hello azt szeretném kérdezni,hogy valakinek a 125-ös dt-jén van ilyen áttétel 13/57.Én most akarok 13-as lánckereket előre,kb mennyit fog igy menni,ja meg még az hogy dt-re 57-es alu lánckerék van.Válaszotokat előre is köszönöm.mxgoylo
Sziasztok!

Van tippetek h honnan lehet kideríteni h pontosan milyen DT modell van a birtokomban? Van rajta mindenféle lom (amit épp akkor találtak azt tették rá), de gyártási év persze sehol. Az alvázszám alapján ezt meg lehet tudni?

A másik h jó volna vmi manuálé / szervízkönyv, neten ilyet lehet találni?
Már megint elbizonytalanítotak! Azt mondták hogy egy 2T-t 2-3 hónap alat gatyára lehet hajtani, de ha még nem is erelem neki akor is évente újítani kell! ""De szerintem ez hülyeség"" Na most én csak endúrózgatni meg városban szaladgáli szeretném használni. Szerintem akármilyen fullos motrot szét lehet hajtani ha ész nélkül bánsz vele. De azért az tényleg érdekelne hogy egy normál használat melet menyi idönként kel újítani a Dt-t? Előre is kösz
Neked is holnapra csabo.
Minden motorosnak egy nagy kalappal aki most éretségizik
Sziasztok sporttársak!
Szerintetek mi reális egy 125-ös, 1999-es yamaha supermoto árának? 24000 km, gianelli kipu rendszer, ránézésre szép állapot.
+szívesen vennék mindenfajta segítséget, amit egyí rutintalan motorosnak figyelnie kell egy 125-ös dt vásárlása során!
Köszi a válaszokat.
Sporbaráti üdvözletem mindenkinek!
Bevittem,szerdára kész.Nem vergődött,betudja így fogni.Mondtam neki nehogy szoros legyen,de legalább ugy szorítcson mint az aszony.
Na megvolt a magyar Érettségi érettségizik még valaki rajtam kívül ? ha igen sok sikert
Hali gangoló a hengert bevitted?
remélem jól megfurjak.
a muki nem vergődött ,hogy a póver nem lett levéve.
igen csak 100-felett alatt nem
De csak 100-nál? Más fokozatba ugyanazon a fordulatszámon nem csinálja?
Nézted,hogy az oda menő 2 szálon. az1 ik test,másik áram. mind a kető külön-külön van-e?Nézd meg próba lámpával.Tedd testre a lámpa csipeszét a vázon v a blokkon és vilogni kell a lámpának valamelyik szálnál.ha ez van,tedd áramra a csipeszt ,ekkor a másik szálhoz érintve világítani kell a lámpának.Ha 2közül v hiányzik valószinű a kábel van eltörve!
császtok
nem tudja valaki hogy az mitől lehet hogy dt-ém 125-ös olyan 100-nál mint ha nem kapna anyagot kap de valahogy erölködik lehet gyürü lenne ha tud valaki vami okoságot írja meg légyszi köszke
Üdvözöllek benneteket
Yamaha dt 80 LC2 es em van és az a gond, hogy az indexem nem müködik de csak a jobb elsö....az index biztos hogy jo mert kiprobáltam és másikkal is probálkoztunk! Mit gondoltok mi lehet a probléma?
Van estleg erre nagykanizsai aki tudna segiteni? vagy tanmácsokat várnék! Üdv és köszönöm
vagy cask az a gond ami nekem volt... el van kopva a persely a fogaskereknel, ami van a berugonál...
Szia

Valószínű a kuplungod túl kiemel.Van holt játéka a kuplung karnak 2-3 mm.Ha nincs álíts viszább a kupungon.
Szisztok!
A gondom a következő:
80as dtm van és a berugókar néha megszalad (egyre sürübben).
ha valakinek van tapasztalata ezzel kapcsolatban hogy lehet házilag javitani, alkatrészt szerezni....
A segítséget előre is köszi!
Zoli
Szívesen.
Köszi a számot!