Hm egész jól hangzik... :D
Egyik havernak volt előbb kirakva féjjjszbukra egy videoklip, amiben egy fekete hajú csaj énekel a nyárról. Srác hozzáfűznivalója: "a nyárért, meg a fekete csajért még a rossz starblokkomat is odaadnám"...
velencei tó túrára még nem csinálod meg legurulsz vele oda jönnek a szakik xD megcsinálják mi meg addig elmegyünk csajozni meg sörözni :D meg Mumi meg Energy meg a fiatalabbak xD
xD szögesgumit a dt alá ;) majd csinálok két rend gumit és az egyiket elküldöm neked a Barbival csak a benzint kell fizetni :D xD íííjajjj este van már :D
Simsonnal én is sokat motoroztam télen. Na de fájnak is a térdeim. :S Meg ott max seb 60 km/h, és a szomszéd falukon túl nem mentem. Azért DT-vel nem indulnék el Velencei tóhoz... :D
Sőt télire szereznem kell egy Simsont is még. Van víz a tóban, valamivel fényezni kell a jeget. Na meg a szánkó elé se ártana valami, ami húzza!
a sok vadelmebeteg xD de azért inkább nyáron legyen ez a találka :D az ugy jobban tetszene... vasárnap meg még nem leszek beszámítható állapotban :D ugyhogy nekem nemjó meg anyagilag sem állok jól :S a nyárra kéne szervezni és akkor mindeki tudna fére rakni kis pénzt a tlaálkozóra ;)
Jah, néztem, hogy Kecsói vagy.
Jövő szezonban csinálhatnánk pár gurulást. Esetleg ezt a Velence dolgot is össze lehetne hozni. Szerintem ha többen vagyunk 1-1 megyéből, akkor nagyobb kedvel összegyűlik a banda.
Úgyis érettségizek --- lesz egy hónap szünetem, meg pénzem tankolni.
Ja meg addig talán sikerül is életre bírnom a DT-met...
Ja,olyan is van itt.
meg itt van 5km-re az euroring is,akkor az örkényi quad pálya...mondom én,szervezni kéne ide valamit (van itt is fönt videó a pályáról)
Sőt,még egy szennyvíz telep is van
aki ismeri a Talajmarókat,az tudja milyen a terep erre felé (Ők is jártak már erre felé,szintén van itt pár videó)
de az a video mekkora az üzenőfaladon a kiscsávó xD nah inkább feküdjünk le mert azért lesz vita hogy mi miket írkálunk xD