Én benne lennék a velencébe, meg a balatonba is! Várpalotai vagyok! De sajna most nem nagyon van lovém ugy hogy a hétvégre nem tudok mondani semmi biztosat.
Azt a velencei tavas dolgot kéne megcsinálni szerintem. 80asokkal is lelehet odáig jönni nem olyan nagy ut nekem is közel van Győrböl is kellehet jönni, oké a tiszántúliaknak messze van meg a BAz megyeieknek, de de ha már ottvagyunk akkor lehetne egy balaton kört is tenni, 1-2nap simán meglehetne csinálni én szerintem, Én szívesen megszervezném itt nálunk, de ez mindenkinek messze, van a MEcseket végig tudnánk motorozni.
Ha valakinek van erre ötlete az szóljon szerintem elég sokan eljönnénk.
leaglább mi béna senki 1.0 Beta userek tartsunk össze. gépészmérnökök pfff... nem kell oda ék... pfff ék bármi lemezből pfff...
ez lett a vicc topik, neee
Amúgy a kúp kötés tényleg nagyon erős kötés /azthiszem a trabanton volt hogy a kerékagy kúpra ment rá ék nélkül , 80-as SACHS blokkon a z első lánckerék is kúpra megy retesz-ék nélkül!/ ,de hogy a mototom lendkerekébe a retesz csak a bénáknak való összerakáskor, háááát és most a vége mert nem vagyok sértegető típus, /egy darabig/
viszont fasza,hogy lassan karácsony...de már a nyári programokat tervezzük
idő kell hozzá mi? .
Valakinek nincs eladó GSX-R,vagy R1?
Vicc volt,meg amúgy is messze van a velecei tó...gyertek már egyszer az alföldre,itt van homok,meg mégegykis homok,sőt homok is van!
NA?
Ha valakinek van erre ötlete az szóljon szerintem elég sokan eljönnénk.
ez lett a vicc topik, neee
Amúgy a kúp kötés tényleg nagyon erős kötés /azthiszem a trabanton volt hogy a kerékagy kúpra ment rá ék nélkül , 80-as SACHS blokkon a z első lánckerék is kúpra megy retesz-ék nélkül!/ ,de hogy a mototom lendkerekébe a retesz csak a bénáknak való összerakáskor, háááát és most a vége mert nem vagyok sértegető típus, /egy darabig/
na akkor most öribari lesz mindenki mindenkivel?