kormány ki szed. Asszem. Müanyag kupak leszed ha van. Motor bakra. Teló tetején lévő kupakotmegütöd lefele hogy lássad a karikát ami fogja. azt kiszeded. ezt megcsinálod a másik oldalon! szolsz haverodnak, majd nem néztek a telo fölé és 5 kilos kalapácsot ráa telo tetejére...nyomnmi is lefelé. te meg kicsvarod a 2 csavart ami fogja a telót. igy kiugrik a fém kupak + a rugó. és beleraksz egy csövet vagy valamit ami olyan vastag mint a rugó kb.
Hali.Letörtem a baloldali visszapillantóm és letörött a menet a foglalatból.hol tudnék hozzá olyant venni? mármint konzolt,gondolom csak egybe lehet. Dt 125 r 2000 évjárat
a hátulján kb 3 mozdulattal tudsz keményíteni, az elejét sem bonyolult ,a rugót összébb kell nyomni egy tetszés szerinti távtartóval. olvastam az adatlapod, ugyen nem a dötö re írod a 16 le-t?
Sajnálom, hogy nem tudtam menni, de nem illett volna lemondanom a segédkezést. Merre voltatok? Képek vannak? Mumi azt mondta, hogy ha jövőhét végén jó idő van, akkor kijöttök ide mi felénk.
köszi
KTM blokkról van szó...
előzmény, előzmény, előzmény
klikk,klikk,klikk...
4dl blokk persze a tzr szettjével már egészen más.
De ha gondolod és nem hiszed, írhatunk a yamahának, hogy hazudnak-e a leírásaikban.
Nincs semmi változás, most már mennek fel a galériák!
Sajnálom, hogy nem tudtam menni, de nem illett volna lemondanom a segédkezést. Merre voltatok? Képek vannak? Mumi azt mondta, hogy ha jövőhét végén jó idő van, akkor kijöttök ide mi felénk.
Teljesen újszerű motoron még nemvolt. ELADÓ!
Megtudja nekem valaki mondani hogy a DT-be hány liter olaj kell a két villába külön külön?
Kitiltottak,vagy nem engedi többször szerkeszteni?