Ez DT fórum, nem hiszem hogy itt is politizálni (és ezáltal egymást megutálni) kéne, de amióta az eszemet tudom jobb oldali (igen, fideszes) vagyok, és ki is tartok ez a dolog mellett. A kommunistákat meg igencsak utálom. A jobbikkal (vagyis a rá szavazókkal) semmi probléma nincs, de mióta a helyi jobbik szervezetre van rálátásom "felülről", azóta megvan a véleményem róluk is (persze minden pártban vannak hülyék illetve a saját hasznukat keresők). Remélem lezárhatjuk a témát.
Basszák meg!
nekem azt nyomatja a srác, hogy már 2-t is elküldött, és nemtudja h mér nincs még itt...
tegnap felhívtam h mi a fanom van, és azt mondta h este küld egy e-mailt a csomagszámmal vagy mivel, és menjek le a postára megkérdezni hogy, hol van a csomag...
de e-mailt se küldött, azt ma már írtam neki egy másik e-mailt de már a faszom televan...:S
nemtom mit kell bohóckodni:S
Elmész egy bicajos boltba. Valami normálisabba.
Folyóméterre veszel teflonos bowden külsőt, végeket. Meg valami finom szövésű belsőt és megcsinálod magad.
Nem kell félni, a dt gyári powerbowdenjénél különb lesz, amit így csinálsz.
nyugi ezek ilyenek, én h.fej.tömitést rendeltem tőlük aztán egy hónap múlva sikerült azér kiküldeni és az volt a fasza hogy a feladás előtti napon atták fel:D
Sziasztok! Lenne egy olyan kérdésem, hogy 125ös R-es DT-be honnan tudnék rendelni "power bowdent"? Az enyémben elég girbegurba, így nem tudja a motor rendesen mozgatni. Nameg babetta fék spanoló van rajta, szóval elég tákolt... Eddik le volt ragadva a powerem, de most fellazult és forog össze vissza... :(
úgy is hengercsíszolás lesz hamarosan új dugó stb,szerintetek kell különösebb beállítás utánna? bejáratás előtt? mert akkor nem piszkálnék addig hozzá....
Lenne egy olyan gondom , hogy a motorom (DT 125LCII) a hideg miatt rugásra nem indul, de ha megtolom kb 20 méteren belül pöcc röff és már száguldozhatok is(Olaj benne Putoline, fagyálló a hűtőben). Mit tudnék állítani rajta. Vagy várjam meg a nyarat ?
csak olaj csere lecseréltem a taknyot belőle és nagyon jobb lett fogja a z utat de nagyon. 90-100-al jöttem a komló szeszvár közötti szakaszon ahol azért végig kanyarok vannak még ha nem is nagyok.
aki meg tapasztalta a fityesz kormányzását,tudja,hogyan ment a dolog akkor...tessék utána nézni
részemről /off vége
On is legyen....
Kinek mennyit eszik a dt-?
Ezt egyébként minek vegyem? Te a "túloldalt" állsz?
többet az életben nem rendelek onnan semmit, sztem basznak az egész postázásra, azt várják menny be az üzletbe azt vedd meg ott vagy nem tom.
nekem azt nyomatja a srác, hogy már 2-t is elküldött, és nemtudja h mér nincs még itt...
tegnap felhívtam h mi a fanom van, és azt mondta h este küld egy e-mailt a csomagszámmal vagy mivel, és menjek le a postára megkérdezni hogy, hol van a csomag...
de e-mailt se küldött, azt ma már írtam neki egy másik e-mailt de már a faszom televan...:S
nemtom mit kell bohóckodni:S
Folyóméterre veszel teflonos bowden külsőt, végeket. Meg valami finom szövésű belsőt és megcsinálod magad.
Nem kell félni, a dt gyári powerbowdenjénél különb lesz, amit így csinálsz.
Nem tudtok más oldalt ahonnan lehet rendelni benzincsap tömítéseket, vagy mit?
Mer ez a bike-world már 2 hete küldi lassan nekem...
Akarom kérdezni, hány éves vagy?:)
Lenne egy olyan gondom , hogy a motorom (DT 125LCII) a hideg miatt rugásra nem indul, de ha megtolom kb 20 méteren belül pöcc röff és már száguldozhatok is(Olaj benne Putoline, fagyálló a hűtőben). Mit tudnék állítani rajta. Vagy várjam meg a nyarat ?
üdv
Navahao