amugymeg ám belenéztem a szervíz manualba és azt írja a járatáshoz hogy 0-500km 6,000 r/min, 500-1000 7,000 r/min és utána mehet 1000 km után meg lehet nyelelni
sztem a füstjel a patent! most a keveréktől úgy is jól füstöl a VAS ,majd holnap reggel nézz pest felé. Indításkor amikor kék a környék, majd írok neked valamit
2 évig volt előfizetésem a pannonnál. Egy kezemen megtudnám számolni, hogy hányszor kaptam olyan számlát ami stimmelt. Aztán amikor lejárt a hűségnyilatkozat bementem lemondani és közölték velem hogy az nem az én számom. 2 év kevés volt nekik átírni az én nevemre.
Állítsd csak GSM üzemmódba. Akkor a 3G, GPRS letiltva. Néhány nokiánál a hálózatbeállításnál van hogy GSM vagy kettős mód. Ha meg használni akarod a netet, akkor visszaállítani addig.
Nem motoros téma!
2 hónapja vettem 1 Nokia C5-öt Pannonnál.
Előző számlámon +6000, mostanin +9000 Wapolás volt.
Elővettem a gyereket....
Azt mondta Ő nem is....
Felhívtam Pannon operátort, erre Ő:
Jah igen a C5-ös sűrűn frissíti magát....
Írtam egy levelet nekik.....de hogy mi lesz a vége?
Hallottatok már ilyet?
Úgy frissít, hogy nem látod...
Ebben a hónapban 700-szor....
ugye a rezonátorből jön ki egy kb 20 centi hosszú asszem 22mm belső átmérőjű cső. ennek a csőnek a végébe dugod bele a hangtompítóbol jövő 22mm külső átmérőjű csövet. csak mivel ez a hangtompító bizonyára a giannelli rezóhoz való, és annak bizonyára hosszabb a hátra jövő csöve ezért a végdob csöve rövidebb mint amilyen hossz ahhoz kéne hogy elérjen rendesen a gyári rezóhoz. ezért kell a végdob rezót összekötő csövét megtoldani kb 6 cm-el. Sőt nekem még a végdobon lévő fül hossza sem tetszett, mert hülyén állt vele a dob, ezért azt a fület is megtoldottam. Majd élőben megmutatom
2 hónapja vettem 1 Nokia C5-öt Pannonnál.
Előző számlámon +6000, mostanin +9000 Wapolás volt.
Elővettem a gyereket....
Azt mondta Ő nem is....
Felhívtam Pannon operátort, erre Ő:
Jah igen a C5-ös sűrűn frissíti magát....
Írtam egy levelet nekik.....de hogy mi lesz a vége?
Hallottatok már ilyet?
Úgy frissít, hogy nem látod...
Ebben a hónapban 700-szor....
Levi: asszem a tiedbe több olaj kell.
majd.