Azt nem tudom felfogni, hogy miért jó embereknek becsapniuk magukat? Én azt mondom, hogy a DT-m 110-120-at megy kb. Ezt utassal is általában. Ha szembeszelet kapok, akkor 110 inkább. Ennyit biztos tud. Ha tényleg ennyit tud, akkor nem hazudtam senkinek, nem esek pofára, hogy valaki tényleges 110 km/h-nál lehagy 100-zal. Ha meg mégis többet megy, akkor meg örülök, mint majom a farkának. Majd egyszer megmérem már GPS-sel, hogy mit tud. Bár jelenleg szerintem karbi dugulás van, szóval lehet nem most kellene próbálgatni?!
Ha 8000-be mehet postával együtt utánvéttel, akkor dobj emil címet és már küldheted is....az emilre írom a postacímet.
A láncra nincs igazán szükségem, mert új van rajta ez csak a krossz-szettre kellene.
Abból is csak a nagykerék, a kicsi menne az SM szetthez, hogy gyorsabb legyen....
hát olyan könnyűfém elemek, amik mást még kiadnak. Alu csavarok is akár,de pl egy kovácsolt alu légcsavar lapátnak is kimondottan örülnék. :) :) Mert az azért pár hajtókart és egyéb dolgot kiadna :)
De ha azt mondod, hogy egy Avia-val vittétek ki, akkor ott az országút mentén senki nem volt, aki ellenőrizze szerintem, hogy 10 kg cuccal több vagy kevesebb van a platón, nem?
Úgy már sajnos nem férek hozzá semihez ,hogy azt elhozzam, neked adjam. Sajnos amikor ez az eset volt benn voltam ferihegyen ,giga mennyiségű alu-durál alkatrészeket, szegecseket, magas minőségű acélcsavart dobtunk ki ,mert azt mondták selejt... és csak minimálisat tarthattunk meg mint relikvia. Így van itthon műszer ,csavarok, turbinalapát meg mittomén micsoda a vitrinbe:) a szívem szakdt meg amikor a kiváló minőségű anagokat küldtük a zúzdába...
Szaisztok. A motorom Amikor beinditom normálisan megy (hidegen) De ha bemelegszik akkor ha nem huzom a gazt akkor bedoglik ha pedig elkezdek vele menni akkor meg elkezd kapdosni. Mi lehet vele?
Elore is koszonom a valaszokat
először is milyen olajat rakjak bele vissza majd?mert akkor holnap megveszem és este leengedem az olajat meg megnézem...csak hát nekem napi használatba van a gép még most is..és ha holnap szétszedem össze is akarom rakni..milyen olaj kell?
A sima szén kicsit olcsóbb meg jobb
A láncra nincs igazán szükségem, mert új van rajta ez csak a krossz-szettre kellene.
Abból is csak a nagykerék, a kicsi menne az SM szetthez, hogy gyorsabb legyen....
Elore is koszonom a valaszokat
Az miért lehet, hogy 5 és 6-.ban ha tövig húzom a gázt elkezd lassulni a gép és lebőg?