hát mer az ilyen hájtek amúgy néha ezek a japik elég érdekesen oldanak meg dologkat, igazából nem is kedvelem őket! szerintem nem teljesen 100 as csapat.
Normális gyári gyújtáskapcsolóm van a gépen, csak a kulcsot nem lehet tovább fordítani. A helyzetjelzőt csak akkor tudom felapcsolni ha ketyeg az erőmű. És ezt szeretném, hogy a első-hátsó elyzetjelző és a műszerfalvilágítást fel lehessen kapcsolni álló motronál, tehát az akku ágról menjen..
nálam nincs parkoló fény, se kormányzár és a helyzetjelzőm is a fő világítás ágáról megy, nem úgy mint pl a tieteknél, hogy az akkus- ágról megy a helyzetfény.
Nem tudom, pontosan mire gondolsz, de nekem a parkirozo gyujtás állásnál ég a helyzet jelző elöl hátul....és ha beszinezed az égőt elöl akkor az olyan rajos lesz.
Valaki csinált már olyat, hogy álló motornál is fel lehessen kapcsolni a helyzetjelzőt? mert ha igen, akkor kíváncsi lennék hova kötözgette a dologkat...
Hali van egy hibátlan Yamaha DT 125 R-es membránom a lapjai tökéletesen zárnak, 6 membránlapos határolókkal (alul-felül 3) az ára: 4000Ft, vagy csere érdekelne 125 LC2 alkatrészekre (pl: működő Fordulatszámmérő és km/h spirálért) kérésre képet is adok!
Üdv!
Van Yamaha DT125R-hez:
-1db első JTF558.16 lánckerekem
-1db hátsó JTR839.57 lánckerekem
-1db 428H erősitett 134 szemes láncom
ZSIR ÚJAK még ki sem lettek bontva!
Ezek együttes ára 7000
Van még egy rossz power szervóm ami alkatrésznek jó.Jó benne a motor, a végállás érzékelő, fogaskerekek, csak az elektronikában egy IC halt meg
Ára 4000
Van még Athena tömités szettem amiből a hengerfej meg a hengertalp tömités el lett használva kinek mennyit ér meg
Aktiváltam a regisztrációt, be tudsz lépni.
Spambotok miatt van így, sajnos. Bár a sok kamu és duplaregisztráció miatt sem ár.
De, hozzátenném, mindez, PIROS betükkel le van írva, amikor regisztrálsz.
Akkor amugy nem tudom, mert az enyém az gyári szerintem. Kormány zár nekem sincs mert szar a záram...de neked valami másik kapcsoló van rajta?
Üdv:Márk
ezen kívül bontott DT 125 R blokk is.
- alkatrészek amik még vannak :
fordulatszámmérő óra (3500 ft)
lendkerék (4000 ft)
főtengely hajtókarral (4500 ft), de a hajtókar cserére szorul kotyog
első fékbowden (1000 ft)
hűtő (4000 ft)
hűtőidom (1500 ft)
lábtartók (1000 ft)
láncvédő (1000 ft)
blokkvédő-haspáncél (1500 ft)
csomagtartó+hozzá tartozó idommal együtt (3000 ft)
első teleszkóppár új ATHENA simeringekkel (8500 ft)
hátsókerék tengely + láncfeszítők (1000 ft)
első sárvédő "műanyag" (2500 ft)
+ lehet van még 1-2 apróság, de nagyjából ennyi !
+ postázni tudom
+ képeket is tudok küldeni
Elérhetőségeim :
Mobil : 06303462198
E-mail : gabi910617@freemail.hu
E-mail 2 : gabi910617@citromail.hu
MSN : gabi910617@freemail.hu
Van Yamaha DT125R-hez:
-1db első JTF558.16 lánckerekem
-1db hátsó JTR839.57 lánckerekem
-1db 428H erősitett 134 szemes láncom
ZSIR ÚJAK még ki sem lettek bontva!
Ezek együttes ára 7000
Van még egy rossz power szervóm ami alkatrésznek jó.Jó benne a motor, a végállás érzékelő, fogaskerekek, csak az elektronikában egy IC halt meg
Ára 4000
Van még Athena tömités szettem amiből a hengerfej meg a hengertalp tömités el lett használva kinek mennyit ér meg
Előre utalással csak 300ft a posta!
Spambotok miatt van így, sajnos. Bár a sok kamu és duplaregisztráció miatt sem ár.
De, hozzátenném, mindez, PIROS betükkel le van írva, amikor regisztrálsz.