amikor a kuplungkart meghúzod, mozgatod, akkor a motorblokk bal felső részén, ahova megy a kuplung bowden, ott látsz mozgást a bowden végénél? ha ott nem mozog semmi akkor bowdenszakadás, ha ott mozog a bowden vége meg a kis himba akkor bent történt valami.
Sziasztok!
Tegnap menet közben beállt a kuplungom (nem emel ki) szerintetek mi lehet a baj? Nagyon bonyolult nekiesni, én mint nem motorszerelő érdemes nekilátnom? Szerelő ismerőst megkérdezve 20-30ezerre saccolta a szerelést, de sajna most nincs rá keretem...
1. Ülés leszed!
2. Benzin csap elzár!
3. Benzincső lehúz
4. Tank sapkára rakod a kezedet és szépen elkezded lefelé húzni az ülés fele a tankon és az alján lesz egy 6-os csavar, amire egy csőkulcsot dugsz kitekered és a tankot hátra húzod!
Tűvel próbáltam...akk természetesen nem jó,mert középen sokat kap és megtorpan(kicsit dadog és csak úgy megy tovább)! Különben a gyertya nem bele való,gyárilag 9es írnak elő bele,én 10est vettem,mert ezt dicsérték! Lehet megpróbálom 8-9essel hnap!
kicsit nem tudsz növelni a benzin szinten? gondolom szegényedés gond van, mert ugye hidegebb a levegő azaz sűrűbb ,tehát a jól gondolom több benne a zoxigéén. tehát több anyag is kell neki
Vannak néhányan akik motort akarnak venni, pont itt van M.Fecsu, azért az övé az igencsak egyben van szerintem. Az évjárat ne tartson vissza senkit, vannak újabbak sokkal szarabb állapotban. Egyébként nem kért M.Fecsu hogy reklámozzak, csak nagyon tetszik a gépe
Én is a csapommal szenvedek, de nekem a karnál folyik, vagyis ahol el tudod zárni meg kitudod nyitni. Kérdeztem Yamaha márka kereskedésnél 990 ft mondtak, csak nem tudom, hogy melyikre. 3 tömités van benne: 1. Felül ami neked szar valószínűleg, 2. ami a karon van rajta, egy karika tömítés, és egy nagyobb kör lapos lyukakkal!
Tegnap menet közben beállt a kuplungom (nem emel ki) szerintetek mi lehet a baj? Nagyon bonyolult nekiesni, én mint nem motorszerelő érdemes nekilátnom? Szerelő ismerőst megkérdezve 20-30ezerre saccolta a szerelést, de sajna most nincs rá keretem...
2. Benzin csap elzár!
3. Benzincső lehúz
4. Tank sapkára rakod a kezedet és szépen elkezded lefelé húzni az ülés fele a tankon és az alján lesz egy 6-os csavar, amire egy csőkulcsot dugsz kitekered és a tankot hátra húzod!
Remélem érhető voltam!
Hogy kell leszedni a tankot, meg mit kell hozzá leszedni, ha csak a tankot akarom leszedni?
vagy ne fárasszalak?