ja és lenne még1 kérdésem , nem jó az öninditom aksi jó , biztosíték az aksinál nincs kiégve, mi lehet a gond vagy lehet máshol is biztosíték ami kiéghetett?
Üdv!
Van Yamaha DT125R-hez:
-1db első JTF558.16 lánckerekem
-1db hátsó JTR839.57 lánckerekem
-1db 428H erősitett 134 szemes láncom
ZSIR ÚJAK még ki sem lettek bontva!
Ezeket egybe adom, együttes ára 7000
Van még egy rossz power szervóm ami alkatrésznek jó.Jó benne a motor, a végállás érzékelő, fogaskerekek, csak az elektronikában egy IC halt meg
Ára 4000
elhiszem...de ha már festetek valamit akkor mindent...sajnos valahogy nekem csak így lenen szép nemcsak 2-3 idomot..hanem váz meg minden...meg én dt-r szeretnék SM-be.bocsi amúgy jól néz ki SM-el a Tiéd is
Munka?
annyi munka van vele, hogy a hátsó féket munkahengerét kell felrakni. Festés? Valóban van egy kis szín eltrésé az idpmok és a tank között, de 2 idomot kell csak maximum festeni, pontosabban 3-at. Tank, meg a 2 oldal idom. És minden enduró alkatrészét oda adom mellé, lámpák, idomok, kerekek, gumival,dobfékkel, elsőn pedig tárcsával.
Jó nem mondtam, hogy te vedd meg mindenképpen, de szerintem nem kérek érte sokat, mivel garantáltan minőségi cuccokból van összerakva. 57.25-ös prox dugó van benne, ami még bejáratós, friss olaj, új kuplung,teló teljesen felújítva az utolsó csavarig, szóval hidd el nagyon sok munkám van benne, és meg is hálálja, mivel pöccre indul, és nagyon erős. Ezt úgy értsd,hogy 125-öshöz képest,nehogy valaki megtámadjon azért, hogy mint egy 400-as:D
a keréknek az agyába* én írtam el bocsi!hát nem tudom én is SM-et akarok télen csinálni belőle de nem tudom hogy lenne jobb...mert amit DT-t kinéztem SM-be elvitték :'(
Lehet fogtörésed van...
Mindről!
Van Yamaha DT125R-hez:
-1db első JTF558.16 lánckerekem
-1db hátsó JTR839.57 lánckerekem
-1db 428H erősitett 134 szemes láncom
ZSIR ÚJAK még ki sem lettek bontva!
Ezeket egybe adom, együttes ára 7000
Van még egy rossz power szervóm ami alkatrésznek jó.Jó benne a motor, a végállás érzékelő, fogaskerekek, csak az elektronikában egy IC halt meg
Ára 4000
Előre utalással csak 300ft a posta!
Amúgy kb 1500
Csak egybe adom lánccal együtt.Ez a pont rávaló lánc.
annyi munka van vele, hogy a hátsó féket munkahengerét kell felrakni. Festés? Valóban van egy kis szín eltrésé az idpmok és a tank között, de 2 idomot kell csak maximum festeni, pontosabban 3-at. Tank, meg a 2 oldal idom. És minden enduró alkatrészét oda adom mellé, lámpák, idomok, kerekek, gumival,dobfékkel, elsőn pedig tárcsával.
Jó nem mondtam, hogy te vedd meg mindenképpen, de szerintem nem kérek érte sokat, mivel garantáltan minőségi cuccokból van összerakva. 57.25-ös prox dugó van benne, ami még bejáratós, friss olaj, új kuplung,teló teljesen felújítva az utolsó csavarig, szóval hidd el nagyon sok munkám van benne, és meg is hálálja, mivel pöccre indul, és nagyon erős. Ezt úgy értsd,hogy 125-öshöz képest,nehogy valaki megtámadjon azért, hogy mint egy 400-as:D
4000.-+posta?
A 16-os első lánckereket mennyiért adnád?