Amúgy érdekes az a henger dolog, nekem a régi motoromat se lehetett már fúrni, azt mondták, mert dugót 42mm-ig lehet hozzá kapni, viszont a hengert 45mm-ig lehet fúrni. (volt egy ekkora polini hengerem, vagyis meg is van csak torpa, na azzal piszkosul ment) Egy prox dugó árából lehet csináltatni is hozzá nagyobb dugót.
én azzal a használt hengerrel (egy fos dugót vettem bele,) mentem vele 90et(15ös első lánckerék, 5.ben csak hátszélben gyorsult, de ha elérte az a fordulatot ahol volt valami ereje már tudott menni), de ahogy kezdett kopni a dugó, lett 80 a vége, aztán az is nehezen, most 13as lánckerék van, így 75 a vége de százszor jobb a motorozhatósága, váltás után oda megy a fordulat, hogy egyből tud húzni tovább 5.-ben is, igaz 75-nél többet nem tud menni :D Amúgy egyik oldalán nincs burkolat, hátsó lámpa nem gyári, egyik oldalán eltört az indexbúra, de van másik xD karbi se gyári(megvan az is csak kehelycső eltört), meg a csonkja el van törve (ezért várom a postát) Ha megfúratom, akkor új főtengelye lesz gyakorlatilag, úgy gyári csapágyak, prox dugó, 2. fúrás lesz a hengernek. Ha megkapom a postát 16os karbit kap, jó csonkot, és a deformált első felnit cserélem. akkor már 100 000-es ajánlat csak párszázas ajánlat lesz. 50es gyorsaságira elcserélném viszont majd lehet.
200ba volt a motor össz, és sikerült 65ér elpasszolni, de ugy h alig akart menni, biztos eltört benne 3.ra is a gyürü és a henger fala meg már tul vékony volt:S
Ez van.
100000?Az nem is sok érte annyira, és télleg nagyon faszák, mert mentem vele 75-80at:D
henger miatt eladtad? 25 ezer FT egy új 65ccm-es nicasilos alu henger rá dugóval, de én használt de tűrhető hengert vettem fejjel 3 000Ft-ért neten. Amúgy érdekes ez a yamahás.. a DT50M-et 1978-tól 81-ig gyártották. És olyan, mint ami nekem van képen: a zöld. Amúgy még ha nem is ér annyit a motorom, én 100 000Ft alatti ajánlatot meg sem fontolnék, még így sem, hogy ideje fúrni a hengert. Annyira jó kis gép és azt is nézni kell, hogy abból a pénzből mit lehet venni, ami nyújtja azt amit ez. (Egy régebbi de jól működő 50-es streetfighterre vagy speedre azért elcserélném ha végeztem a felújítással :D De az is kérdéses, mert enyémet legalább tudnám, hogy hogy lett összerakva és mi került bele) Sok sikert a kereséshez. Ha tudok ilyenről írok fórumra.
Nem tudom, de én benn voltam Yamahánál és ott a motoromra, ami a hirdetés képén látszik motor és alvázszám alapján a gép dt 50m-et adott ki, és a gyári szín is egyezett.Én ebből gondoltam.
Amugy sajnos nincs, csak ez a robesz, és ismerem a motort de nekem sajna hengercserés lett, ezért eladtam pénzhiányában
A 80-ason milyen karbi van gyárilag?
Elképzelhető, hogy ha az is Keihin, akkor passzol. Mert pl tán a PWK, és a PE, TM-é azonos.
Persze ha valami gyöszkarbi van rajta gyárilag, akkor sanszosan nem.
Olyanom van de nem eladó (persze ha olyan az ajánlat az más, ismered a motort, szóval egy robeszért nem adnám oda) :D Faszán felújított főtengely, 4ezret ment összerakás óta (csak a főtengely lett akkor belerakva, a prox dugó plusz gyári koyo csapágyak a polcon várnak és a hengerfúrástól függ mikor kerülnek bele + első kerékben van egy ütés de már csak arra várok, hogy a srác postázza a másikat + másik karbit) Viszont sulimba jár egy gyerek, egy vizes vázba van az MX blokk belerakva (sztem 80as váz), egész jól néz ki. Ha megtalálom a tulajt megkérdem eladja-e , úgyis kérdezni akarok tőle valamit.
Hali!
Én is kecskeméti vagyok, eladtam a dt-met, de nagyon visszasírtam.Nem tudsz eladót, vagy esetleg olyat amit cserélnének?
1986-os dt50m/mx levegős 5 sebességes kockalámpás érdekelne.
Cagy ha nem tudsz, akk hol nézzek utána?
itt egy link mit adnék.
Amugy ha a többieket érdekli/vagy van tippjük irhatnak nyugodtan
Keresek Pesten, vagy környékén KORREKT HOZZÉRTŐ Gépműhelyt. Mert elvittem motorosboltba felújítatni a főtengelyemet, de olyan görbe mint a kifli. Széthúzni ,majd normálisan összerakni kéne.
Nem vettelek fel mert nem nagyon volt időm rá meg nem is nagyon foglalkozom az msn-el, de a személyes adataid között sem találtam a címet.Holnap lefotózom, tuti nem felejtem el és ha kell ide feldobok képet.
Ez van.
100000?Az nem is sok érte annyira, és télleg nagyon faszák, mert mentem vele 75-80at:D
Amugy sajnos nincs, csak ez a robesz, és ismerem a motort de nekem sajna hengercserés lett, ezért eladtam pénzhiányában
Elképzelhető, hogy ha az is Keihin, akkor passzol. Mert pl tán a PWK, és a PE, TM-é azonos.
Persze ha valami gyöszkarbi van rajta gyárilag, akkor sanszosan nem.
Nekem a hengerfúrást,jól csinálták....
Én is kecskeméti vagyok, eladtam a dt-met, de nagyon visszasírtam.Nem tudsz eladót, vagy esetleg olyat amit cserélnének?
1986-os dt50m/mx levegős 5 sebességes kockalámpás érdekelne.
Cagy ha nem tudsz, akk hol nézzek utána?
itt egy link mit adnék.
Amugy ha a többieket érdekli/vagy van tippjük irhatnak nyugodtan
http://kepesmotor.hu/yamaha-en...
Köszi Üdv Baggio
Tábori
Előre is köszönöm ,ha valaki tud valami jót