Üdv. mindenkinek !
125-ös dt-hez keresek vmi elektronikai cuccot, ami az olajtartályon kellene h legyen , a hőtő mellett jobboldalt van az olajtartály.
a gép elvileg 2002-es japán belpiacos , 4BL-es blokkal
nincs semmi világításom , a power-motor sem megy sztem , mert amikor ráadom a gyújtást nem pittyeg.
http://robogotuning.hu/spd/M19...
ilyet vettem, de a szerelő szerint, ahol van rajt az a gumi rugó porvágő cucc, ott is kéne lenni ilyen beakasztó biszbasznak, mint a másik végén
Sziasztok!
Megjött a kuplung bovden is, de a szerelőm szerint nem jó a motoromhoz:S
Mind a 2 végén kéne lenni ilyen henger alakú cuccnak, amit be lehet akasztani a kuplung karba, meg magához le a blokknál a kuplungba...
Amit kaptam, annak csak az egyik oldalán van, és a szerelő szerint magának a bovdennek is 2cm-el rövidebb a bovdenházon kívülre eső része, mint kéne.
A mostani, már rosszt bovdenemnek is mind a 2 végén van ilyen beakasztó cucc...
Mi a megoldás?:S
125-ös dt-hez keresek vmi elektronikai cuccot, ami az olajtartályon kellene h legyen , a hőtő mellett jobboldalt van az olajtartály.
a gép elvileg 2002-es japán belpiacos , 4BL-es blokkal
nincs semmi világításom , a power-motor sem megy sztem , mert amikor ráadom a gyújtást nem pittyeg.
Valaki segítsen !
előre is köszi
Zoli
ilyet vettem, de a szerelő szerint, ahol van rajt az a gumi rugó porvágő cucc, ott is kéne lenni ilyen beakasztó biszbasznak, mint a másik végén
Megjött a kuplung bovden is, de a szerelőm szerint nem jó a motoromhoz:S
Mind a 2 végén kéne lenni ilyen henger alakú cuccnak, amit be lehet akasztani a kuplung karba, meg magához le a blokknál a kuplungba...
Amit kaptam, annak csak az egyik oldalán van, és a szerelő szerint magának a bovdennek is 2cm-el rövidebb a bovdenházon kívülre eső része, mint kéne.
A mostani, már rosszt bovdenemnek is mind a 2 végén van ilyen beakasztó cucc...
Mi a megoldás?:S
AMIK MEGVANNAK MÉG :
- fordulatszám mérőóra, lendkerék, főtengelyem hajtókarral, de az cserére szorul (kotyog), első fékbowden, hűtő, hűtőidom, lábtartók, láncvédő, blokkvédő(haspáncél), csomagtartó +a hozzátartozó idom, első teleszkóppár, hátsókeréktengely(láncfeszítők is), első sárvédő,
+ lehet van még 1-2 apróság, de nagyjából ennyi !
+ postázni tudom
+ képeket is tudok küldeni
Elérhetőségeim :
Mobil : 06303462198
E-mail : gabi910617@freemail.hu
E-mail 2 : gabi910617@citromail.hu
MSN : gabi910617@freemail.hu
Itt egy kep is:
Amúgy kérdezgettem neten és a legtöbb helyen 5-8000 ft körül mondták. Szóval sztm annyira nem vészes.