Hát a benzincsap tömitésen(van 2) az egyik egy nagy kör benne 2 lyuk felül alul egy elipszis. meg va egy kis karika mint a gyürü csak vékonyabb. Nekem a nagy lyukas nem jó. És a lyukakat meg nem tom mivel ki lyukasztani.
Háti permetezőben van valami kis gumi tömítés...nem tudom pontosan, hogy hol..nekem az van benne..és fasza...amúgy boltba is lehet venni..én Yamaha boltban vettem egyszer egyet...1800 forint volt..
125rem van és az első villan a négy keréktengelyt tartó csavarból kettő megadta magát(tőbe letörött). NEm húztam meg nagyon de lehet h én voltam a balfasz... Valami ötlet h ne kelljen az egész tagot kicserélni?:S
Azon gondolkodtam valami esztergályos megtudná heftelni, de ez az utolsó megoldás lenne csak...
sziasztok nálam lehet kapni dt hez lehuzót balos a menete sehol se találtok ijen csavart eszterga gépen gyártot lehuzó 3500 forint ha érdekel valaki kérésre tudok képet küldeni ha érdekel hivj itt a számom 06 70 262 60 46
Dugattyú:
TKR- ből nincs DT 80 -hoz, ezt már többször beszéltük a fórumon.
Igazából a For Yamaha annak ellenére, hogy Tajwani egész elfogadhatóan van megmunkálva, de nagyon sok Ambikát is eladtunk és arra sem érkezett panasz, de csak a DT80-hoz.
Én inkább a For Yamahát ajánlanám, mást nem igazán találtam a piacon hozzá. http://robogotuning.hu/spl/793...
Sziasztok!
Nem tud valaki valami jobb minőségű dugót 80-as DT-be, mint pl az ambika meg ezek a taiwani szarok?Hallottam hogy van a proxnak yamaha beluga dugója, és abból kell kimaratni az ablakokat, de azt inkább kihagynám. Köszi előre is.
125rem van és az első villan a négy keréktengelyt tartó csavarból kettő megadta magát(tőbe letörött). NEm húztam meg nagyon de lehet h én voltam a balfasz... Valami ötlet h ne kelljen az egész tagot kicserélni?:S
Azon gondolkodtam valami esztergályos megtudná heftelni, de ez az utolsó megoldás lenne csak...
Előre is köszi
TKR- ből nincs DT 80 -hoz, ezt már többször beszéltük a fórumon.
Igazából a For Yamaha annak ellenére, hogy Tajwani egész elfogadhatóan van megmunkálva, de nagyon sok Ambikát is eladtunk és arra sem érkezett panasz, de csak a DT80-hoz.
Én inkább a For Yamahát ajánlanám, mást nem igazán találtam a piacon hozzá.
http://robogotuning.hu/spl/793...
Képet tudsz földobni róla?
Omega motor asszem.
Nem tud valaki valami jobb minőségű dugót 80-as DT-be, mint pl az ambika meg ezek a taiwani szarok?Hallottam hogy van a proxnak yamaha beluga dugója, és abból kell kimaratni az ablakokat, de azt inkább kihagynám. Köszi előre is.