Igen tudjuk,egyről beszélünk.A power elektronikát kérdezd meg ezen a számon 06-20-3117614 Tarjáni bontó enduro és krossz motorokat bontanak. Postán is elküldik.Nekünk is küdött lendkereket 8000-ért szinte tiszta új volt.
Nem működik a powerom, csak gyújtásnál teszteli le, utána meg se moccan.
Megnéztem és egy fekete dobozba megy be az elektronika, ami egy fröccsöntött doboz.
Nem tudom, hogy ez a központi elektonika, de ha igen akkor sztetek mennyibe van egy ilyen működőképes elektronika?
Akár bontóból is jó...
ott nagyon jól dolgozik az öreg , főtengeylt is csinálnak dugót is gyártatnak ha kell meg mindent , fúrnak is naon jól , eddig még minden mocit amit oda vittem nagyon jól megcsinálták , járatni is alig kell mert hagy neki hőtágulást amenyit kell faxán meg felpolírozza a henger falát 3000 ért csinálja , a hajtókar cserét meg 4000 asszem vagy attól fűgg menyit kell vele szopnia
másképpen elmagyarázva ahogy a tűzoltóság(rendörség,bíróság) ahol az 1 es jár azon az úton mész ott lesz egy shelkút utánna felmész a dobon és a domb alján nem kell elkanyarodni balra hanem egyenesen és utánna egy magas feszültséghez érsz és ott kell balra menni majd egy kis utca jobra
nem a digép , de lehet ott is van nemttom , hanem ahogz mész diósgyőrbe a shelkút után van egy S kanyar na ott kell egyenesen menni és utánna balra majd jobra és ott van a műhely ki is van téve táblán
az nagy szívás , amúgy kétüteműt nemszoktak honolni vagyis hogy nem kell , csak 4 üteműt kell honolni , a kispolszkim szömörfi csinálta meg még pár szimsonomat , a nagyobb gépeket meg a diósgyőri műhelybe szoktam vinni , mert ott szépen lepolírozzák a henger falát , és nagyon faxán megy a moci vele , amúgy nekem meg olyan volt még a régi dt-m nél ami a képemen van hogy a lendkerék kúpja volt eltörve és kelett csináltatni hozzá
CSÁ szerintem a szövérfiék jól dolgoznak ,már köszörültek néhány főtengelyt és fúrtak is jól.
A dt -t valami szak barom oválisra fúrta mielőtt megvettem .a hónolás pedig brutális volt.
Ahozképest nagyon ment a gép ,hogy megvolt barmolva .
A lendkeréken a mágnes főlrobbant és az éket elnyirta.
TKR eb.szta.Japáncsúcsminőség.?Ruszkit nem kaptál hozzá az még lógna is benne.Ha megjön a másik,elviszem furatni a hengered Szövérfihez az jól fúr.Jövőhéten 1 flakon vörös melett ösze műcsük!Addig higadj le. 1 hét és ketyeg,mint a kvarc óra.Egy ilyennel nem vón bajod,de többet fogyaszt mint mi!?
Csumi
Csá gangoló a japcsik a dugó fölső hornyát elnézték én meg beszoptam .
Agyürü nem megy be a hejére .
Holnap küldhetem vissza-remélem vissza veszik és kicserélik.csá.
Szasztok!odalessz a hutobol a viz utanna kell toltenem .Igaz nemreg vettem a gepet nemttom mi hogy all rajta.Hengerfej pakolast sejtek ,ez eszereveheto a motor jarasan esetleg valami mas otlet ?elore is koszi
Nem működik a powerom, csak gyújtásnál teszteli le, utána meg se moccan.
Megnéztem és egy fekete dobozba megy be az elektronika, ami egy fröccsöntött doboz.
Nem tudom, hogy ez a központi elektonika, de ha igen akkor sztetek mennyibe van egy ilyen működőképes elektronika?
Akár bontóból is jó...
THx4
A vologdánál jobbra egyenesen,arra ahol a szódás van.Tudod nem megyünk el az autoklub előtt,hanem mellete egyenesen tovább.
technoboy köszi az útba igazitást ,az autó klubb mögött van az öreg.
remélem érthető volt
A DIGÉPBE VALAHOL?
A dt -t valami szak barom oválisra fúrta mielőtt megvettem .a hónolás pedig brutális volt.
Ahozképest nagyon ment a gép ,hogy megvolt barmolva .
A lendkeréken a mágnes főlrobbant és az éket elnyirta.
látom ti is ismeritek a miskolci esztergályosokat én is Szömörfihez szoktam vinni vagy a diósgyőr fele van egy műhely
bocs tarján 06-20-3117614
Gróf lászló 06-20-9104524
Salgótarján bontó 06-20-9104524
Körülbelül mennyibe kerül egy 2005-ös dt,ami elvileg 50-es,de 90 es tuning henger van és sport kipufogó(120-at viszi..)?
Csumi
Agyürü nem megy be a hejére .
Holnap küldhetem vissza-remélem vissza veszik és kicserélik.csá.
Remélem jó lessz.