Gyárilag olyan,de a sufnyiba megtudol csinálni mindent.Légy rugalmas.Csak úgy ahogy szoktunk.2fröccs között meg csináljuk.Mi Borsodiak meg oldunk mindent!
csövi! tud valaki olyan oldalt, ahol régi dt-hez van robbantott rajz v vmi hasonló? esetleg ha van vkinek küldjön legyen szives a buborek44@freemail.hu-ra
Sziasztok!
Egy kis segítsédre lenne szükségem,Yamaha wr 400-ast szeretnék venni (2000-2001)körülit nem tudjátok h kb milyen árba vannak?
Előre is KÖSZI
A blokkba tökéletsen jo a 4ütemü motorolaj,csak jó minőségüt vegyél bele!Nehogy a külön olajzoba tegyed mert akkor a vége a mocidnak... Ha gondolod kérdezz meg mást,ö is azt fogja mondani hogy a blokkba franko a 4ütemü motorolaj 15w40...ennél többet nem tudok segiteni..
Csak azóta fog állandóan, amióta betét csere történt?
Ha igen, a probléma oka szerintem az, hogy az elkopott betéttel beljebb dolgozott a munkahenger és most az új betét vastagabb, azaz kapásból rányomja a féktárcsára. (Csoda hogy rá bírtad csukni)
A következőt csinálnám:
A hátsó fékeden felnyitod a féknyerget, úgyan úgy mint amikor betétet cseréltetek benne.
Vedd ki a henger elől a betétet és nyomd beljebb.
Majd tedd vissza betétet és rakd össze.
Remélhetőleg megoldódik a probléma.
Nagyon egyszerű Valoszinüleg ha van egy kis angol tudásod,és ha tudsz következtetni akkor a LC az a vízhütéses változat (Liquid Cooled) , a másikat nem mondom mert valoszinü ebböl következik annak milyen hűtése lehet A blokkba meg tegyél simán 15w-40es 4 ütemü motorolajat,de valami jobb minőségüt ne ratyit...
Elméletileg holnap jön meg a motoromhoz a javított alkatrész,meg az új dugó. Hétvégén kész is lenne, csak nem tudom milyen olajat rakjak bele DT80 90-es évjáratú.
Amúgy szasztok!
Minő meglepetés a gépemmel már megint baj van! Most a fényszóró ízója gondolt egyet és szét zárlatolta magát. Szóval csak ízót kéne cserélni de itt a van az én gondom. Eredeti ízót eddig csak yamaha boltban találtam 2500 ft-ért ANNO. Azonban ez a bolt mára már megszünt és egyéb villamosági boltban nem találtam ilyan ízót. Na szóval azt tervezem hogy megpróbálok más motor ízóját és foglalatját beszerelni a búrába pl. simson-ét. Szerintetek lehtséges az ilyen szerv átültetés?
Ha cseréltetek fékbetétet akkor esetleg nem kéne állítani a féken? A régi kopott betéttel gondolom jobban felvolt spanolva a rendszer és most az új vastagabb betéttel már szorul. Ha dobféked van akkor ez könnyen orvosolható, ha meg tárcsa akkor nem tom - ahoz nem értek - de biztos meg van annak is a módja.
Hali segicség kéne... a hatso fékem álandoan fog hasznalat kozben... pedig csereltunk betetet is...szerintem szétkéne szedni az egesz feket... valaki tud kuldeni egy képeket meg vélemenyekethogy mit csinaljak...akarmi jo! koszi!
Sziasztok!
Tudom, hogy nem DT, de a blokkjuk ugyanaz.
Nekem egy "89-es RD 80-asom van. Az lenne a kérdésem, hogy milyen gyertyát (pontos számmal) ajánlotok bele, és milyen elektródahézaggal?
Esetleg valahonnan letölthető RD "service manual"-t nem tud valaki?
Amúgy nem kell megrökönyödni a motorom látványától, először én is rondának tartottam, de most már ott tartok, hogy annyira ronda, hogy már szép. :D Megkapja az új (mellesleg ballonosabb) gumikat, és hátra új felnit, mert valami ménkü nagy nyolcas van benne, és alacsony sebességnél rázza a gépet (80-90 felett már nem érezni:D). Szerintem hasonlít az XJ sorozatra. Egyébként valami NSZK "kisipari" extra ez az idom, legalábbis a fejidomon található tábla alapján ott készült "86-ban (a motor "89-es). Eddig mindösszesen egyetlen képet sikerült a neten találnom ilyen burkolt RD-ről (harmadik kép).
Ej-ej Petyó már megint?
A víz a vízpumpa szimeringnél tud bemenni,elég az oldaldeknit levenni úgy hozzáférhető a tengely.
A fogaskereket kiveszed és kitolod a tengelyt,a házból pedig a szimeringet.A szimering egy vastagfalú kétajkú tipus a száma alapján bármelyik értelmes csapágyboltban tudsz venni,ne is mondjam,hogy olajcsere!
Jó munkát!
Hello!
Most szeretnék motort venni és egy 80-as dt-re gondoltam, láttam ma egy 93-as évjáratút. kívülről nagyon jó állapotban van.......22000 km van benne az sok vagy elég jó egy ennyi idős motortól?
használd az internetet!
magyar:
www.motor.hu
www.hasznaltauto.hu (motorkerékpár)
www.sportmotor.hu
külföld:
(motorrader,m
otocykle)
www.otomoto.pl
www.mobile.de
www.autoscout24.de
ezekből TE IS megtudhatod,h kb mennyibe kerül.
üdv