Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszi Ádibá a segítséget.
40 rongy e power+munkadíj
mit jelent hogy a hengerben van a gaz?legrosszabb esetben mennyibe allhat egy ilyen javitas?
égesd ki a kipuffot.... telenyomod benyával és begyújtod.
az 50 esnek 40mm az alapméret a 125 ösnek 56mm... de a 80asét nem találom a listámon...
neten utánna kell nézni hogy mekkora a furat
de zet látni kell élőben... így nem tudom megmondani mi a probléma mert nem látok bele
hát figy... ha az elektronika jó akkor a hengerben vana gáz.... 40 rongy egy power szal meg kell nézetni vkivel mielőtt megveszed
Szevasz adibacsi!"A power-szelep nem megy, miota megvettem, allitolag elektronikaja jo, mert amikor gyujtast raksz ra, hallani, hogy oda-vissza allit".Na szoval van egy ilyen problemaju motor yamaha dt 125-os .ezt kellene megvegyem nagy problema ez, javithato?A valaszod surgos lenne ,eloere is koszi
Csá all!
LENNE EGY KÉRDÉSEM AZ UJ FORUM TAGOKHOZ::::::::
KI MERRE LAKIK ?(ha nem titok)
Mert nincs monst kivel motoroznom!

gagathepunk: az én powerem is ezt csinálja(mármint az enyém ugratók után csinálja ezt), az enyém érintkezési hibás aszem mert ha egy bizonyos vezetéket mozgatok ako ki-be kapcsolgat a power.

és létszi írjátok meg ha valaki szzeged közelében lakik!?!?
Köszi TECNOBOY, majd kipróbálom, majd meglátjuk mi sül ki belőle.

Nem tudja valaki, hogy a DT80-nak mekkora a gyári dugójának az átmérője?
ha sok pénzed van akkor prox vagy vertex
RE
Meragadt a DT milyen dugót ajánlatok?

Vertex!
kékfeketedt!

át tudod küldeni az emailemre az adattábla képét?

vodi
libli mosd ki a kipufogódat(brigéciol, öncsd tele és várj vele 1 órát majd vízzel mosd ki, meg dróttal piszkálj bele ) és takarcsd ki a karburátorod és jó lesz a moci, meg told kintebb a súbeltűt! !
Na mi van a kipufogó témával?
Hi all! lenne egy kérdésem: mostanában olyat csinál a power h bekapcsol kb 7000nél. akkor megy is 140 körül. egy pár percig megy is, aztán kikapcsol. de egy idő után megin visszkapcsol. ez mitől lehet?
Aki tudja a választ pls segítsen! köszi!
Valaki tudna segíteni lánc szétszedésében? Csak nem tom hogy van-e rajta patentszem vagy ki kell ütni?! Ha tudtok segítsetek! Atesz
Sziasztok!

Meg tudja mondani valaki, hogy a Dt 125-be milyen mérete van a váltó szimeringnek és hogy hol lehet kapni Budapesten?
Köszi,
Márk
Akármelyik normális csapágyboltban!
Ha nem tudod kivenni,írj és megnézem a számát,vastagfalú kétajkú!
Csá!
én most vettem a Dt - m be(80 as) 4 ezer volt a dugó és ez is japán és tök faxa könyű , amúgy ha megszorult akkor nem a dugó szorult meg hanem a hajtókar és a hajtókar a prox az 11 ezer , de van 6900 ért is jófajta japán , én olyat vettem a pink motors nál ! szerintem faxa lesz
vmi japán dugót... prox /vertex/ wiseco

prox van a legjobb ár érték arányban
Én is kiváncsi lennék erre a kipogó témára. Majd írjátok le a fórumon, hogy hogy sikerült.
További jó munkát, és motorozást.