reinattila17
hidd el, van. legalábbis a forgalmijában az áll. de volt valami balhé, hogy mikor behozták ezt a gépet, akkor a motornak 10 evnel idosebbnek kellett lenni vagy nemtom és 99ben hozták be. szal lehet 93as is... de teljesen mind1 ugyanis az alaktrészek jóformán egyformák. Szatyina is azt mondta, hogy 88 ota gyartják tárcsafékkel és mindegy hogy 88as a gép vagy 93as.
Új vagyok ezen a fórumon és bocs, ha olyat kérdezek amire már 56121515* válaszoltatok!
Problémák a következők:
Van egy yamaha DT 125 R 89es évjáratú gépem.
1. nem pörög 9ezer fölé. akkor mehet kb 100at de elszunnyadok mire eléri a 9ezret.
2. az óriási teljesítmény ellenére megeszi a szerény 8 litert.
3. sztem nem nyit a power menet közben (a tesztet viszont elvégzi!)
4. nem megy a féklámpa és nincs távolsági világítás ( nem az izzó rossz! :D)
és végül de nem utolsó sorban (5.) szétszállt a hátsó fék! ez azt jelenti, hogy felfüggesztés, féktuskó. a munkahengerem ami a fékkar fölött van (már ha igy hívják) jó. Próbálkoztam már Gróf Úrnál és Szatyinánál is. Egyszercsak lesz hozza alkatrész (megjegyem az új 80ezer!)
azert irtam ezt, hatha van valakinek valami ismeröse akinek az ismerösenek van valami roncs :D
az első 4 problemara meg ha valaki tud megoldast, annak nagyon megköszönném!
üdv
ui.: nekem bejön a DT! megbízható és még soha sem hagyott cserben. (kivéve mikor szétszállt a fékem
vagy magas az úszószinted nagyon és kifolyik a tulfolyón a benzin , vagy a karbin van egy leresztő csavar amit ha kitekersz akkor kifolyik a benzin , na azon kell húzni , vagy állítani az úszószintet
Végre kész a 80 as dt-m nagyon faxa lett , miután a kipufogót szétvágtuk és átalakítottuk egy kicsikét nagyon szépen megy . ELADÓ a motor ha valakit érdekel irjon és mondok még infókat meg teszek képeket!
olyan 120 körül szeretném adni mert nagyon jó állapotba van !
sziasztok!
pár hete megtörtem a dtm elémkayarodott egy fasz...a hűtőmel gixxer van első jobb idom lábtartók kormány meg hát karcok.... rajtam meg műtét kar törés na azt szeretném kérdezni hogy tudtok e olyan oldalt ahol dthez lehet alkatrészeket kapni? jah 2004es 50es cross a dtm!kifejezetten hűtő és idom kéne a többit megcsinálom én magam is
köszi szépen!
Szasztok!
Nagyon fontos! A karbimbol folyik az benyo egy kicsike réz szino csapon keresztul de csak akkor ha megmozditom a mocit.. 93as dt...Nem tom mit tegyek! kécci segicsetek! koszi!
125-ös Yamaha DT R-be (nekem 1996-os évjárat) rakott már valaki másik típusú erősebb endúró vagy krossz teleszkópot?
Mi a tapasztalat?
Milyen típusokat lehet belerakni?
Az endúrós cucc( lámpa, órák, stb) mekkora munkával szerelhető fel a más tipusú kiflikre?
A kormány az új kiflikkel elfordult-e rendesen?
Az első fék ill. az első kerék berakható volt a másik teleszkópba is?
Használt teló beszerzés ügyében melyik kereskedőt/szakit ajánlanátok? (újjonan úgy tudom elképesztő ára vanl)
Egyenlőre csak informálódom...remélem az egyengetés kitart egy darabig.
Ha nem is tudok segíteni a beszerzésbe, de ajánlom hogy próbáld meg másik anyával hassonló mérettel, a menetet meg találd el! Ha nem jó a menet, vidd el eszergájoshoz, azt az mar bele, vagy vág bele másik menetet, de vidd magaddal a tengejt is!
Ha rendes az ürge még ott meg is csinálja neked!
Kellene egy koronás anya csavar a hátsó tengelyre, mert a régi szétment és holnap mennék le haverhoz Tiszára és már minden lehetséges embert felhívtam de senki se tudott segíteni.
Nincs véletlenül valakinek egy ilyen "koronás" anya csavarja? DT 125-hez. 17 mm a tengely átmérője.
Vagy nem tudtok boltot, ahol szombaton be tudok szerezni egy ilyen speciális anya csavart?
Csá Narancs! Még 2hónap és meglesz a pénzem a vasra ! Utána néha ütközhetünk!
Meg megyek a csengelei motoros talira is! Most raktuk ra a 70es hengert a simora! Álat let
Sziasztok!
Szeretnék egy kis segítséget kérni.
Van egy yamaha DT 200-as motor,és teljesesen tönkrement a karburátora.
Sajnos az álltalam ismert bontók nem tudtak segíteni.
Ha esetleg van valakinek,vagy tud abban segíteni,hogy hol szerezzem be esetleg mivel hejettesíthető az nagyon megköszönném.
Héé segítsetek yamaha dt 80 lcII-be kellene henger, dugó, gyűrű! Mert ami van nem lehet tovább furni és nem kapok bele dugót csak valami gagyit az meg 3 ezret bírt! légyszi segítsetek,esetleg mondjatok egy bontó telefonszámot vagy net címet előre is kösz!
Visszakötöttem a különolajzást, és nem tudom megmondani hogy működik-e
az egész cucc, nem igazán jön belőle folyamatosan, ha maxra húzom azt a tárcsát akkor sem,
csak kicsit csepeg és azt se mindíg,jó ez így? a karbiban elég erős a szívó hatás és jó lehet?
ez nagyon szép ez a cr , én is iet akarok venni vagy valami régebbi széthajtottat olcsón majd ha eladtam a mocikat utánna vagy 150 ért biztos lehet találni valami motorhibásat
hidd el, van. legalábbis a forgalmijában az áll. de volt valami balhé, hogy mikor behozták ezt a gépet, akkor a motornak 10 evnel idosebbnek kellett lenni vagy nemtom és 99ben hozták be. szal lehet 93as is... de teljesen mind1 ugyanis az alaktrészek jóformán egyformák. Szatyina is azt mondta, hogy 88 ota gyartják tárcsafékkel és mindegy hogy 88as a gép vagy 93as.