Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szittyet taki!
meg proxot
Héé srácok megszorult a dt-m
Szerintetek milyen dugót vegyek bele?
Sziasztok!
Ki tudja megmondani, hogy hol lehet venni Yamaha dt 80 vízpumpa szimeringet?
e-mail: lacoxka@freemail.hu Köszi!
Hali! azt szeretném megkérdezni h tud-e valaki a yamaha tt 350esről vmit, 92es évjárat, hogy mennyit eszik, meg ilyesmit! előre is köszi!
én is kíváncsi leszek ,hogy hogy fog menni a gép gyári kipufogóval csak még nincsen kész a blokkom(most furatom meg hajtókart cseréltetek ) lehet hogy megint kipufogó gyártás lesz ha az eredeti kipufogóval nem fog menni rendesen (a régi mocim amit már eladtam azon alapból nem volt rajta a gyári csak egy cső )
nem gyári kiopuffal hanem saját gyártmányúval , de végdob nélkül nekem nagyon ment , de elvileg a gyárinak jobbnak kell lennie mint amit én terveztem rá , de ezekszerint profi vok amúgy most vettem egy másik dt-t és majd kiderül hogy meik pufóval megy jobban, a gyárival vagy a sajáttal
Köszi Ádibá ÖRÖK HÁLA
10W 30SE ilyet dobjál bele!
Sziasztok.
Tegnap vettem 1 Yamaha DT 125-öst és le szeretném cserélni benne az olajat.
Milyen olaajat tegyek bele?
Írjatok mihamarabb az e-mail címemre: csaba951@vipmail.hu
Előre is köszi.
Köszi a segítségeteket, majd kipróbálom ha kész lessz.

Nincs valakinek a váltójáról szerkezeti rajz, mert az nagyon kéne.
Mert meghalt a váltómban az egyik tengely,Kikoptatta az egyik fogaskerék beleseje, mert elkopott, és el kezdte koptatnia tengelyt. Szétszedtük, és meg kéne néznünk, mi hova való, zéger, távtartó stb...
Ezekre nagyon fontos lenne, hogy kapjak választ.

Előre is köszönöm mindenkinek.

Az első képen látszik az öszzes fogaszkerék, és ahonnan ki lett szedve a zéger, szépen sorbarakva.
A második képen, maga a tengely látszik a két rossz fogaskerékkel, amik kikoptak, és elkezdték koptatni magát a tengelyt.
Technoboy: Ha leszeded a kipuff dobot hátulrol akkor ki sem pörög a motor, hanem fullad! Nem tudom hogy neked hgoy pörög 11000-et a gyári kipuffal.
Szevasztok.Surgosen vasarolnek yamaha dt 125 94-ig el.Ha valaki tud ilyet irjon az alabbi email cimre horyke@citromail.hu.Elore is koszi es tenyleg surgos.
le is szedheted a végdobot hogy meglásd hogy ott e a hiba aztán jöhet a több benzin a súbeltő kitolásával
üdv , amúgy a 80 as dt nek kéne pörögni olyan 11000 ret kb , vagy ki kell takarítani a gyári pufót ,vagy a végdobot "kibelezni " és a súbeltűt kitolni amenyire lehet és fog repeszteni az enyém ami a képemen van kb 90 et ment , és gyorsult mint állat
Hy all.Szép idő van.Jót motoroztam ma is:)
Ha valakinek van DT blokknak a szerkezeti rajza, azt megkérném, hogy tegye fel az oldalra, vagy küldje el e-mailben: libli@freemail.hu

Azért kéne, hogy összerakjam, hogy hol helyezkednek a hézagolók, a tömítések STB...
Köszönöm szépen a segítségeteket.
LALLER80
Akkor kéne rá nekem egy sportkipuf.
És a sportkpuff bal oldalt jön végig ugye? És csak vég, vagy rendszer? Tudsz róla felrakni képet?
Mennyire megbízható?

Igen ádibá 80-as.
Libli: Gyári kipuffal ezek a 80as dt-k 6000 feletti fordulaton meghalnak. De lehet kapni hozzá sport rezonátort, és ezzel kipörgi a 10000-et simán, és körülbelül 6000-es fordulattol kezd el húzni a gép. Az enyém is megy a sportkipuffal kb 110-et igaz ez már nem tesz jót neki! Vértestolnai bontós 5000ért árulja a sportkipuffot!
Hali! hátsokerékbe uj csapagy menyibe van?koszi!
kipufogót lehetne buherálni... 80 as?
www.motorcyclespecs.co.za/ itt utannanezhetsz a kulombozo evjaratu dt-k utan muszaki adatok fotok
-
Ez lenne a motorom, egy jó kis takarítás után
semikepp nem 93-as mert hatul meg dobfek van rajta